Станислав Балабанов към Петков: Довиждане си на следващите избори! Думата "харакири" вече има ново значение - "хараКиро"!

Автор: Вилислава Ветренска
Коментари (7)
11:03 / 26.03.2024
1186
Пак ли ще стоиш на диванчето пред кабинета на Борисов да се молиш с Асен Василев да останете на власт? Ти си довиждане на следващите избори!

Така се обърна към Кирил Петков от парламентарната трибуна депутатът от ИТН Станислав Балабанов, предаде репортер на "Фокус".

"Думата харакири вече има ново значение - хараКиро!", каза още Балабанов.

"Г-н Петков, по-спокойно, много сте емоционален днес. Да не би снощи да сте употребили нещо, за което не знаем. Много емоционално и патетично се изказвате от тази трибуна. Слушам ви 5 минути как говорите за спазване на думата. Я да си припомним преди година и половина, нали щяхте да вкарвате Бойко Борисов в затвора? Та ти го арестува собственоръчно, нали помниш? И сега ми говориш за спазване на думата, ти сега си в най-унизителната поза - да му се молиш на същия онзи, който арестува да продължи да те държи теб на власт. До теб е Христо Иванов, който говореше "нито глас за Пеевски", а после пи мазно турско кафе в неговата стая. Тази метафора е истинска, защото зад нея се крие унижението ви, в което използвахте помощта на ДПС да ви напише тази спорна Конституция, от която ще берете плодовете. И ти ми говориш за спазване на дума. Ти искаш всичко да е прозрачно - що гласува да не се излъчва по националната телевизия?", каза още Балабанов.

Виж коментарите (7)

Още по темата (1290):
29.04.2024 НСО с позиция срещу Денков: Охраната не му била отнемана, имал осигурен транспорт
09.04.2024 Делян Добрев направи тежка равносметка на кабинета "Денков": Искат още. Не просто искат - тръшкат се за още!
08.04.2024 Николай Денков пред посланици: Корупцията в България е свързана с Русия
05.04.2024 Петков: Борисов и Пеевски изнагляха - да сложиш Калин Стоянов за министър означава да се взриви демократичната общност
05.04.2024 Извънредно: Живко Коцев оттегля оставката си!
05.04.2024 Последен парламентарен контрол за министрите от кабинета "Денков"
Още новини от Национални новини:
Две линейки за пострадалите след челен удар между бус и тир
Flirt е новият вариант на COVID-19
При какви условия непълнолетните имат право да работят?
Премиерът се срещна с главния мюфтия д-р Мустафа Хаджи
Минималната заплата трябва да достигне жизнения минимум, който е ...
Внимавайте какво купувате! Изтеглят от пазара опасни сокове


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).