Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Стартира кампания за колективно купуване на климатици
Автор: Екип Burgas24.bg 16:46 / 27.03.2023Коментари (0)440
©
Практиката на колективните покупки се прилага в Западна Европа от десетина години. Някои от държавите вече се провели по 7-8 кампании за колективни покупки на различни стоки. Целта им е на едно място да се съберат интересите на потребителите и на търговците, да се постигнат по-ниски цени на продажба /с отстъпки от 10 до 20%/, като се залага с предимство на висококачествените изделия, осигури се безплатен монтаж и точен срок за изпълнението му.

Асоциация "Активни потребители" за първи път у нас започва кампания за колективна покупка на климатици. Защо точно на тях? Защото са алтернативен вариант на скъпата енергия, осигуряват икономии за домакинския бюджет и инвестицията в тях може да се възвърне за 2-3 години. Освен това асоциацията осигурява безплатни тестове на предлаганите уреди, допълнителна информация за тяхната поддръжка и експлоатация. Кампанията е част от проект CLEAR-X, който се финансира от Програмата за научни изследвания и иновации "Хоризонт 2020" на Европейския съюз (№ 101033682).

Какво означава колективно закупуване?

Колективните покупки обединяват отделни потребители, които споделят общ интерес, създавайки силна позиция при договаряне за намаляване на цената. Това дава много по-голям стимул на търговците да предлагат на потребителите по-големи отстъпки. Колкото повече потребители се присъединят, толкова по-голяма е нашата сила. Всеки уред работи ефективно и постига по-дълъг експлоатационен живот, само ако се използва и поддържа правилно. Ние ще предоставим на всички участници в кампанията за групово закупуване експертни съвети относно използването и поддръжката на климатика.

Как работи колективната покупка на климатици?

В контекста на колективното закупуване на климатици Българска национална асоциация "Активни потребители" ще предложи на потребителите възможността за изгодна и безопасна покупка на качествени и ефективни климатици, които са получили висока оценка в международния лабораторен тест. За избрани модели климатици ще получим оферти от различни доставчици, ще договорим условията за продажба и ще изберем най-изгодната оферта за потребителите.

Кой може да участва?

- В кампанията за групова покупка могат да участват всички потребители, които искат да монтират качествен климатик в своя дом.

- Записването за групова покупка е безплатно, а участието е не обвързващо. Едва след получаване на офертата ще решите дали да закупите устройството при условията на груповата покупка.

Защо си струва да участвате в груповата покупка?

Защото ние се стремим да предложим на потребителите изгодна покупка на климатици и включен монтаж с добра оценка в лабораторен тест. Нашата цел е да постигнем възможно най- добри условия за покупка, включително цена, възможно най-високо качество на услугата и професионален монтаж, необходим за (енергийно) ефективната работа на климатика. Само климатици, които са постигнали достатъчно висока оценка (добър или много добър) в независимия лабораторен тест за сравнение на Българска национална асоциация Активни

потребители, ще бъдат включени в офертата.

Регистрирайте се сега!

Груповатa покупка се извършва като онлайн кампания, така че цялата комуникация ще се осъществява чрез уебсайта и имейла. Своята регистрация може да направите на уебсайта www.obstapokupka.online. Регистрирайте се безплатно за участие в груповата покупка възможно най-скоро. Ще получите не обвързваща оферта за групова покупка. След няколко седмици ще получите оферта за групова покупка по имейл адрес. По това време ще решите дали да закупите оборудването или не. Можете да закупите директно от доставчика. Решението ще бъде ваше. Складовите наличности са ограничени.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2023 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Бургаското летище
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: