Става по-топло! Пак ще има дъжд и градушки и тази седмица

Автор: Стоян Маджиров
Коментари (0)
16:08 / 25.05.2019
1450
Пловдив се очертава да бъде един от най-топлите градове у нас през идните дни. Метеоролозите прогнозират, че в понеделник температурата в града под тепетата ще достигне 29°, във вторник 30°, а в сряда живакът ще удари 32°.

В понеделник над страната ще преобладава слънчево време. След обяд над Западна България ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и на места ще превали и прегърми. Ще духа слаб до умерен вятър от юг-югоизток. Максималните температури ще бъдат между 26° и 31°.

Във вторник около и след обяд над Западна и Централна България ще се развие купеста и купесто-дъждовна облачност и на места ще превали краткотраен дъжд с гръмотевици. Преди обяд, както и в Източна България, където вятърът от юг ще се усили, ще има повече слънчеви часове. Дневни температури слабо ще се повишат.

В сряда ще бъде предимно слънчево. След обяд над планините с купеста облачност, но вероятността за валежи е малка.

В четвъртък, петък и събота въздушната маса ще е неустойчива. Ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и отново на много места в страната ще има валежи и гръмотевични бури. Има условия за локални интензивни валежи и градушки. Вятърът ще се ориентира от северозапад и дневните температури слабо ще се понижат.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Специалистът по право Димитър Стоянов: "Аз съм Кирил Петков и не ...
Вижте всички оценени професионалисти в Бургас - Сигурно сте чули ...
Може ли резултатът за коклюш да се окаже фалшив?
Ето кога коклюшът може да бъде коварен
Изтеглиха номерата на машините, които ще бъдат удостоверени за съ...
Главчев: Имам доверие към всички министри в моя кабинет


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).