Става все по-горещо

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
14:13 / 24.05.2022
385
След обяд над по-голямата част от страната ще преобладава слънчево време. Ще се развива купеста купесто-дъждовна и на места ще има краткотрайни валежи от дъжд с гръмотевици, по-значителни ще са в Югозападна и Североизточна България. Има условия за градушки. Ще духа слаб, в източните райони - до умерен югоизточен вятър. Максималните температури ще бъдат между 24° и 29°, по Черноморието между 17° и 21°, в София - около 27°.

Атмосферното налягане слабо ще се повиши и ще е малко по-високо от средното за месеца.

През нощта над Западна България валежите ще спрат и облачността ще се разкъса и намалее. Над централните и източните райони ще има временни увеличения на облачността и на отделни места все още ще превалява слаб дъжд. Вятърът ще е слаб до умерен от юг-югоизток. Утре ще е преобладава слънчево време.

Около и след обяд над западната половина от страната ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и главно в планинските райони ще има краткотрайни валежи. Ще духа слаб вятър, от юг-югоизток, в Северозападна България – от североизток. Максималните температури ще са между 26° и 31°, по-ниски в източните райони, в София - около 29°. 

Над планините преди обяд ще преобладава слънчево време, след обяд ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и ще има краткотрайни валежи, на места с гръмотевици. Ще духа предимно умерен запад-северозападен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра около 21°, на 2000 метра - около 15°.

По Черноморието времето ще е предимно слънчево. Ще духа до умерен югоизточен вятър. Максимални температури на въздуха: 18°-20°. Температурата на морската вода е 15°-19°. Вълнението на морето ще бъде около 2 бала.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Остават ви точно два дни, за да не влезете в "черния списък" на Н...
Хванаха туроператори без лиценз да возят хора на екскурзии в чужб...
Министър Евтим Милошев приключи тридневната си обиколка по Черном...
Хакери измамиха жена на програмист, той им обяви война
Фермер: Не може млякото да ми го изкупуват на 80-90 ст., а млечни...
"Политическата коректност" на господин Пеевски - истинската полит...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).