Стефан Янев е готов за избори и тръгва на обиколка, първата му изява ще е в Смолян

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
11:25 / 12.05.2022
649
Бившият служебен премиер на Румен Радев, Стефан Янев се готви за избори. Той обяви, че заедно с колегите му от новоучредената партия "Български възход“ стартират серия от срещи с граждани из цялата страна.

"Знаете, че да бъда сред Вас, в постоянен контакт с гражданското общество, е сред моите основни приоритети“, написа във Фейсбук Янев. Първата му изява като лидер на партия ще започне в Смолян в "Родопски драматичен театър“, зала 2.

Янев подчертава, че това нямало да бъде партийна обиколка с цел агитация и даване на празни обещания. С тези срещи пък щяло да се постави началото на един нов, по-ефективен модел на политическа комуникация и взаимодействие с гражданското общество. 

"Стоейки отстрани и бездействайки, ние се превръщаме в съучастници на тези, които рушат държавността и са виновни за положението, в което се намираме днес", допълни Янев.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Специалистът по право Димитър Стоянов: "Аз съм Кирил Петков и не ...
Вижте всички оценени професионалисти в Бургас - Сигурно сте чули ...
Може ли резултатът за коклюш да се окаже фалшив?
Ето кога коклюшът може да бъде коварен
Изтеглиха номерата на машините, които ще бъдат удостоверени за съ...
Главчев: Имам доверие към всички министри в моя кабинет


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).