Стефан Янев поздрави полицаите на професионалния им празник

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
11:22 / 08.11.2021
458
Служебният премиер Стефан Янев поздрави полицаите на професионалния им празник. Това стана ясно от профила му в социалната мрежа Фейсбук. Ето какво написа той: 

"Поздравявам българските полицаи по случай професионалния им празник. Изразявам моето уважение към служителите на реда, които изпълняват задълженията си, водени от лоялност към Закона, към българските граждани и към обществения интерес. Приветствам хилядите достойни полицаи, които всеотдайно и отговорно изпълняват своя дълг към обществото.

Отговаряйки на високите очаквания на българските граждани, полицейските служители отстояват авторитета на българската полиция и допринасят за възстановяването на доверието в институциите, което с години беше рушено. Опазването на обществения ред, провеждането на ефективна борба с престъпността и обезпечаването на сигурността и законността изискват висок професионализъм и морал. Служебният кабинет работи активно за създаването на подходящи условия, така че тези ценности да бъдат във фокуса на държавната служба.

Бих искал специално да поздравя българските полицаи за приноса им за провеждането на честни и свободни избори, което е водещ приоритет за правителството. Дейността на полицейските служители за противодействие на престъпленията срещу избирателните права на гражданите дава ясен резултат. Тя е част от целенасочените ни усилия да сведем до минимум купения вот и да гарантираме честността на изборите.

В деня на професионалния им празник пожелавам на всички български полицаи здраве и благополучие.

Честит празник и на всички именици днес!"

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
НИМХ публикува официалната прогноза за празниците
Педиатър: Отложете погачата на бебето си
Скок в цените на горивата
Борисов: Алексей Петров беше бащата на сглобката
Делян Добрев разкри какво се е случвало на срещите между него, Ас...
Делян Добрев: Не знам какво значи "фишек на ДАНС" - хората твърдя...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).