Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Столичанин: Супер са ви протестите! На мой приятел диабетик му е паднала захарта, докато вие блокирате трафика!
Автор: Екип Burgas24.bg 11:48 / 16.06.2022Коментари (7)652
© Фейсбук
"Супер са ви протестите, мой приятел диабетик му е паднала захарта, докато се мъчи да стигне до магазин за нещо сладко, 20 безделника блокират Цариградско, за да може целият трафик да им мине под прозорците, добре обмислен протест. Браво". Това написа столичанин под следната снимка, качена във Фейсбук, видя Sofia24.bg.

Припомняме, че жители на столичния квартал "Горубляне" протестират от началото на седмицата всеки ден. Собственици на отчуждени имоти в квартала се настояват Столичната община да върне имотите им или да им плати обезщетения за терени, намиращи се под панелни блокове, детски градини, училища и паркове.

Демонстрантите излизат всяка вечер на бул. "Цариградско шосе" около 18 часа. 

Ето какво е мнението на столичани:

- "Разбирам протестите, разбирам идеята на самото мероприятие, но никога не съм разбирала абсурдните места, на които се правят ! Как ще ви помогне това, че ще ме спрете мен например да ида от точка А до точка В , през точка Б? И каква е ползата да изнервите стотици хора , закъсняващи за работа, да вземат децата си от детска или дори да закарат болен човек до лечебно заведение? Идете и барикадирайте дома на някой от тези, дето е приел законите, които ви ограничават правата ! Барикадирайте парламента! Това тук е безсмислено";

- "Тъжно е, че вредят на сънародници, а даже не го осъзнават";

- "Малко е егоистично да променяш ежедневието на невинни за постигане на свои цели. Затова България е в такова положение. Приканвам интелекта на България да излезе в чужбина и да не го мисли повече";

- "За каквото и да се протестира, докато присъстващите са по-малко от тези от возещите се в тролея, ще сме си на това дередже, Просто Киро, Просто Бойко, просто поредния….".








Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 16.06.2022 г.
0
 
 
Платени протестиращи , за да може двама строителни мафиота да купят земите и да ги застроят . Сметката е проста…
0
 
 
Тези *смели хора*,БОКЛУК ПРОТЕСТЪРСКИ АНОНИМЕН,бяха платени лайнари на брой около стотина!Точно *най-активните* от тях сега лаят пак,но срещу тези от пълната подмяна - защото им клъцнаха паричките!Видя се какво *бъдеще*,каква *съдба* на страната подготвиха и сътвориха твоичките съмишленици - ЛАЙНЯВИТЕ ПРуТЕСТЪРИ!Хайде марш при барбикян,генчо хаджи и галевица!
Aнонимен
на 16.06.2022 г.
0
 
 
Смисълът на протестите е някой да ги чуе. За да ги чуе трябва да има проблем. На кой ще му пука, че 20 души протестират пред народното събрание? А повече няма да се съберат, защото въпросния проблем е именно на тези 20 души? Единствения начин да имат чуваемост е ако създадат проблем за повече хора. Като например да блокират голям път.
-1
 
 
Така ли?Пречат ви протестите?Ами те протестират защото ги крадат нагло и безочливо,а вие блокирахте *Орлов мост* НАГЛО И БЕЗОЧЛИВО за по едно кафе,лайнари протестърски!
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Бургаското летище
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: