Столичанин: Супер са ви протестите! На мой приятел диабетик му е паднала захарта, докато вие блокирате трафика!

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (7)
11:48 / 16.06.2022
666
"Супер са ви протестите, мой приятел диабетик му е паднала захарта, докато се мъчи да стигне до магазин за нещо сладко, 20 безделника блокират Цариградско, за да може целият трафик да им мине под прозорците, добре обмислен протест. Браво". Това написа столичанин под следната снимка, качена във Фейсбук, видя Sofia24.bg.

Припомняме, че жители на столичния квартал "Горубляне" протестират от началото на седмицата всеки ден. Собственици на отчуждени имоти в квартала се настояват Столичната община да върне имотите им или да им плати обезщетения за терени, намиращи се под панелни блокове, детски градини, училища и паркове.

Демонстрантите излизат всяка вечер на бул. "Цариградско шосе" около 18 часа. 

Ето какво е мнението на столичани:

- "Разбирам протестите, разбирам идеята на самото мероприятие, но никога не съм разбирала абсурдните места, на които се правят ! Как ще ви помогне това, че ще ме спрете мен например да ида от точка А до точка В , през точка Б? И каква е ползата да изнервите стотици хора , закъсняващи за работа, да вземат децата си от детска или дори да закарат болен човек до лечебно заведение? Идете и барикадирайте дома на някой от тези, дето е приел законите, които ви ограничават правата ! Барикадирайте парламента! Това тук е безсмислено";

- "Тъжно е, че вредят на сънародници, а даже не го осъзнават";

- "Малко е егоистично да променяш ежедневието на невинни за постигане на свои цели. Затова България е в такова положение. Приканвам интелекта на България да излезе в чужбина и да не го мисли повече";

- "За каквото и да се протестира, докато присъстващите са по-малко от тези от возещите се в тролея, ще сме си на това дередже, Просто Киро, Просто Бойко, просто поредния….".

Виж коментарите (7)
Още новини от Национални новини:
Проф. Чорбанов: Дано в понеделник да не бъде обявена епидемия, ка...
За седмица с металотърсач на плажа си купуваш телевизор
ПП-ДБ има готовност да преговарят с ГЕРБ за общо управление, но п...
Асен Агов: Евроатлантическите партии трябва да се съберат, защото...
Какво ще е работното време по празниците за "Кауфланд", "Лидл", "...
Как работодател заплаши с уволнение свой служител, само защото е ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).