Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Столичен мол сбъдва мечтата на всички мъже, изтормозени от шопинг с жените си
Автор: Екип Burgas24.bg 13:27 / 08.11.2022Коментари (0)607
©
Всички знаем, че шопинга в мола е една от любимите дейности на жените и една от по-малко любимите на мъжете. Щом се отнася до мъжкия пол е сигурно, че те не биха желали нищо повече от това да се забавляват в компанията на своите приятели или да почиват в комфорта на собственият си дом пред това да правят компания на половинките си по магазините. Добрата новина е, че от този месец, на мъжете които посещават Сердика Център няма да им се налага да избират между това да направят своите любими жени щастливи или да угодят на себе си и да се отдадат на своите любими дейности.

От 1 ноември, търговският център разполага със специално обособена "мъжка стая“, която предлага на мъжете разнообразие от развлекателни дейности, с които могат да релаксират на спокойствие далеч от модната суматоха. Освен приятната атмосфера, стаята отговаря на нуждите и интересите на всеки мъж, съобщават от пресцентъра на "Сердика център".

Тя е оборудвана с луксозен телевизор и удобни дивани, с които футболните фенове ще могат да се наслаждават на Световното първенство, а най-големите ентусиасти ще могат да демонстрират уменията си на джагата. От друга страна, тези които желаят да стимулират интелекта си по увлекателен начин могат да премерят сили на табла или да отдъхнат с книга в ръка от предоставената им книжна селекция. Стаята ще работи всеки ден от 11 до 21 часа и се намира на ниво -1.

Ноември не е случаен месец за откриването на тази стая. Световното движение "Мовембър“, което се стреми да увеличи осведомеността относно здравословните проблеми засягащи мъжете, както и денят на мъжа, който се празнува на 5-ти ноември, са само част от причините, които стоят зад тази инициатива. Значителен повод е и стартът на Световното първенство по футбол на 20-ти ноември, събитие което се очаква с голям интерес от мъжете по цял свят. Телевизорът в мъжката стаята ще включва и спортния канал на Диема, който директно ще излъчва на живо мачовете от Световното първенство в Катар.

На място ще откриете и специален промокод, който дава допълнителни 200 точки на всеки новорегистрирал се в мобилното приложение с лоялна програма на Сердика Център – SPOT. Мобилната апликация дава редица преимущества и удобства на потребителите. Освен, че получават специални отстъпки в избрани магазини, клиентите могат да сканират своите касови бележки след пазаруване в мола и да трупат точки, които да разменят за страхотни подаръци.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Матури 2023 г.
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Лято 2024
Грипна епидемия обхвана страната
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: