Стотици рокери се събират за закриването на мотосезона в Добрич

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
15:00 / 03.10.2018
1829
Очакват се стотици рокери от област Добрич и страната да пристигнат за закриването на Мотосезон 2018 – Добрич, организирано от добричките мотоклубове МК Орлите, МК Скития Минор и МК Добруджански братя. Мероприятието ще се проведе от 5-и  до 7 октомври, в базата на лагер Фиш-Фиш, КК Албена. 

Традиционната мотообиколка  на Добрич ще се състои на 6 октомври 2018 от 11:00 часа. Мотористите ще потеглят от базата на МК Орлите (ул. Бойчо Огнянов 6) и ще преминат през основните пътни артерии на Добрич, след което ще се пренасочат към Фиш-Фиш, КК Албена. За безопасността и безаварийното преминаване на  мотошествието ще се грижат служители на РПУ – Добрич и КАТ – Добрич. 

По време на забавната част на програмата, мотористите ще демонстрират своите мото-умения в редица състезания, като Бавно каране, Мото дартс и не на последно място традиционната за събитието игра – Яйцето на орела. Също така ще бъдат наградени и дошлите от най-далеч, както и най-малките рокери. Организаторите са заложили в програмата и много забавни игри, които ще подарят на присъстващите много смях и веселие. 

Вечерта ще продължи с младата рок група от Добрич – Крийп, а след тях и новото откритие на МК Диви деца – Варна – група Кашмир.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Проф. Чорбанов: Дано в понеделник да не бъде обявена епидемия, ка...
За седмица с металотърсач на плажа си купуваш телевизор
ПП-ДБ има готовност да преговарят с ГЕРБ за общо управление, но п...
Асен Агов: Евроатлантическите партии трябва да се съберат, защото...
Какво ще е работното време по празниците за "Кауфланд", "Лидл", "...
Как работодател заплаши с уволнение свой служител, само защото е ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).