Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Страшна прогноза: 80 000 починали и тотален локдаун!
Автор: Екип Burgas24.bg 09:25 / 18.09.2021Коментари (17)4611
© Burgas24.bg
"Положителната К-19 новина е за тези, които са се ваксинирали преди две седмици с две дози. Те могат да бъдат спокойни. В момента почти няма ваксинирани болни в лечебните заведения“, това заяви в сутрешния блок на БНТ математикът Лъчезар Томов. 

По думите му много хора, които носеха маски, не се заразиха с коронавирус през последната година и половина.

"Една част от хората започват да вярват в коронавируса едва когато ги удари или техни близки. Други дори и в тези случаи не вярват. Разбира се, ги има и тези, които ходят по студиата и говорят глупости. Не цитират изследвания и научни данни, а казват: "Аз казах!“.

Сигурно вече има два милиона българи, които са преболедували коронавируса. Притеснително е, че част от преболедувалите отново може да се заразят.Така, че в България имаме щит, но той е около 40%, а за Делта ще ни трябват 90%. Колкото и ваксинирани да имаме, ако не ограничим събиранията, то вирусът ще продължи да се разпространява“, категоричен бе Томов.

"Ситуацията е комплексна. Никой не ни е виновен – отговорност имат всички. Единствено бившият премиер Бойко Борисов от всички политици се ваксинира публично и призова и другите да направят това. Всички други си мълчат, че видиш ли това било разделение на обществото.

Ами ако продължаваме така, ще имаме 80-90 хиляди починали у нас“, каза математикът Томов в отговор на това кой е виновен за ниския брой ваксинирани българи.

"Никой не иска тотален локдаун у нас, но това автоматично ще се наложи. Болниците ще бъдат препълнени, хората ще умират по стълбите, а линейките няма да смогват“, предупреди математикът.



Още по темата: общо новини по темата: 14346
15.03.2024 »
12.03.2024 »
10.03.2024 »
06.03.2024 »
05.03.2024 »
04.03.2024 »
предишна страница [ 1/2391 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 18.09.2021 г.
+3
 
 
Абе защо по дяволите някакъв математик ще ми обяснява кой щам колко е заразен и да всява паника в обществото,като какъв се изживява тоя бухал?
0
 
 
Тази корона е много страшна! Атакува и акъла на хората!
0
 
 
Просто маймуните ги е страх от затваряне и затягане на мерките,щото ще ги спрат и от работа и няма как да плащат кредитите за скапаните си бетони кенефи и ще трябва да се връщат по селата да пасат патки и да гледат прасета.ТОВА Е .Елементарно е да се разбере маймунската логика .Но 20 000 човека вече умряха заради тях .Фигурната президент,мангъров и подбни олигофрени носят ПРЯКА вина за това
0
 
 
80 000 починали ако продължаваме да си затваряме очите за успешните протоколи за ранно лечение. Вижте малко видеа от международната среща за Ковид (интернешънъл Ковид Съмит), на 13ти септември. Там Доктор Фарийд обяснява, че с протокола за ранно лечение, който ползва от 7000 души няма нито 1 починал. Писал е сумати писма до Антъни Фаучи, без нито един отговор! Има страшно медийно затъмнение на ранното ефективно лечение на вируса! Отделно наскоро в научен журнал излезе препринт на ново изследване с друг подобен протокол, където от над 3000 души има смао 2ма хоспитализирани и нито един починал! Журналисти, ако не вземете да обръщате внимание на това на хората, имате КРЪВ НА РЪЦЕТЕ! Кога ще го разберете и ще спрете да се лакомите за парите, които ви ги дават за нагласените статии!
0
 
 
Човекът е за освидетелстване. Д-р Гълъбова да се самосезира. Този досега нищо не е познал. Но междувременно е учител, жена му е с рак в ремисия, а детето - ученичка. Донякъде може да се разбере защо ги говори тези глупости, той просто има интерес да работи от вкъщи. Ако утре затворят само училищата, той ще излезе по някоя телевизия и ще каже, че тези мерки са напълно достатъчни. Като оня другия капацитет Пешо "Математика".
+1
 
 
Това, което много коментиращи досега Ковид не са виждали е в спешните отделения. Сигурен съм, че 90% от тях ако само надникнат там със 200 км ще се забият в първия ваксинационен пункт. Аз видях достатъчно и съм сигурен в това.
0
 
 
Защо не прочетете в началото на сайта, че по официални данни до днес са починали почто 20 хиляди заразени с корона вирус? А те реално са много повече, защото по селата много хора умряха без да се регистрират. Та никак не са глупости изчисленията на математиците.
0
 
 
Математиците не лекуват, но смятат. И смятат правилно. До сега каквото са сметнали и казали все е станало. Така че не ви тазбирам логиката да оплюва те математици.
+2
 
 
От кога математиците станаха вирусолози? От къде на къде им дават трибуна, за да ръсят глупости. Да си смятат там задачките по математика и да не се обаждат много.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Убиха Мартин Божанов - Нотариуса в София
Почина патриарх Неофит
Кабинетът "Денков - Габриел"
Почина патриарх Неофит
Поскъпване на хранителните продукти
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: