Стреляха с въздушна пушка по колата на адвокат, от гилдията излязоха с позиция по случая

Автор: Пламена Николова
Коментари (3)
08:45 / 31.03.2020
1079
Във връзка с досъдебно производство, образувано след стрелба с въздушна пушка по автомобила на адвокат Светла Василева, ръководството на Адвокатска колегия – Варна заявява, че категорично осъжда всяка форма на саморазправа и посегателство срещу представители на професията, призвана да брани законните права на гражданите, се посочва в позиция, изпратена от Адвокатската колегия до Varna24.bg.

"Недопустимо и немислимо е подобни прояви срещу наши колеги да бъдат третирани като обикновен вандализъм! Вярвам, че досъдебното производство по случая с адвокат Василева ще бъде проведено в разумните срокове и извършителите ще бъдат установени ", заявява председателят на колегията Калина Милославова.

От Съвета на Адвокатска колегия – Варна напомнят, че адвокатурата е свободна, независима и самоуправляваща се. Тя подпомага гражданите и юридическите лица при защитата на техните права и законни интереси.

Виж коментарите (3)
Още новини от Национални новини:
Специалистът по право Димитър Стоянов: "Аз съм Кирил Петков и не ...
Вижте всички оценени професионалисти в Бургас - Сигурно сте чули ...
Може ли резултатът за коклюш да се окаже фалшив?
Ето кога коклюшът може да бъде коварен
Изтеглиха номерата на машините, които ще бъдат удостоверени за съ...
Главчев: Имам доверие към всички министри в моя кабинет


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).