Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Стъки инициира референдум за машинното гласуване и еврото
Автор: Екип Burgas24.bg 12:05 / 19.07.2021Коментари (8)1094
©
Станислав Недков, лидерът на Консервативно - патриотично движение, публикува свои размишления в профила си във фейсбук. ММА боецът разсъждава за машинното гласуване, еврото в България и за това дали българите в чужбина трябва да гласуват за национален парламент.  Стъки обяви, че ще започне подготовка за организиране на национален референдум по тези 3 въпроса.

РЕФЕРЕНДУМ

Скъпи братя и сестри,

С Недялко Недялков, основахме Консервативно - патриотично движение КПД като алтернатива на проядената от корупция политическа система.

Обещахме Ви промяна и днес Ви предлагаме нещо конкретно - иницииране на национален референдум с 3 точки...

1. ТРЯБВА ЛИ ДА ИМА 100% МАШИННО ГЛАСУВАНЕ?



Данните от последните избори - в секциите с машини активността е 38%, а с хартия е около 50%. Имаме най-ниската избирателна активност на прехода. 2 200 000 гласуваха с хартиена бюлетина на 04.04. Сега, 3 месеца по-късно, 600 000 от тях не отидоха да гласуват, след като в 45 НС бе въведено задължителното машинно гласуване..

След, като и Конституционният съд не пожела да ни чуе, на нас ни остана един единствен вариант - да ги задължим да отменят машинното гласуване чрез този Референдум.

Всички европейски страни, които направиха опит с машинно гласуване, скоро след това го отмениха, като в Германия дори беше забранено от техния Конститиционен съд - поради непрозрачност на цялата процедура на гласуване.

2. ДА ПРИЕМЕ ЛИ БЪЛГАРИЯ ЕВРОТО?



Според мнозина експерти това ще доведе до повишаване на цените на стоки и услуги, но не и на заплатите и пенсиите. Левът е едно от малкото български неща, които все още не са ни отнели. Посегнаха на традиционното семейството между мъж и жена, посегнаха на децата, като искат гей двойки да осиновяват, а Слави Трифонов чрез чалгата посегна и на хорото ни. Посегнаха и на Православната Църква.

Съгласни ли сме да си дадем и геройския “лев"?

3. ТРЯБВА ЛИ ДА ГЛАСУВАТ БЪЛГАРИТЕ В ЧУЖБИНА ЗА НАЦИОНАЛЕН ПАРЛАМЕНТ?

Един от основните приоритети на КПД е борбата с демографската криза. Трябва да направим така, че да приберем българите от чужбина, а не да им разкриваме секции, при които гаранцията за честно отчитане на техния глас е почти нулева. Държавата трябва да създаде условия за икономически растеж, инвестиции и откриване на нови работни места, за да прибере в родината тези българи, които са отишли временно или сезонно да работят в чужбина.

За българите, които са се установили трайно там, гласуването е един добър повод те да се приберат в родината, за да видят роднини и приятели.

Започваме подготовка за организиране на национален референдум по горните 3 точки. Търсим съмишленици и доброволци, които да се включат в обществено полезната ни инициатива.



Това не са предложения, а въпроси на които не политиците, а българските граждани трябва да дадат отговорите.



Още по темата: общо новини по темата: 3144
11.10.2022 »
14.07.2022 »
06.07.2022 »
25.05.2022 »
23.05.2022 »
05.05.2022 »
предишна страница [ 1/524 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Всеки "горд патриот", който е срещу еврото е ясен. Друго си е 38 висшестоящи да си точат пари към офшорните сметки по света, нали? Я да пита юнакът трансферче над 10 000 евра как се измъква от еврозоната!
-1
 
 
Тоя бияч ли ще е следващия кандидат за слава и за кокала? Нагледахме се на мутри, боксьори, чалгари и тем подобни политически квазимодота. Затова държавата се руши и няма кой да състави читаво правителство. Затова ни управляваха глупави хора цели 12 години и днес няма кой да ги изрине! С цъкито ще прокопсаме? Тоя ша на упрай. Боже, пази България!
-1
 
 
Кой го лансира и го бута тоя да се излага все повече и повече. А лошото е, че има хора, които и него слушат и му вярват.
-3
 
 
Не знам кой е тоя Стъки, но очевидно е много далече и от политиката и от икономиката. Избирателната активност беше ниска, защото нямаше контролиран вот! Еврото ни присъединява към клуба на богатите, ползите от това са хиляди пъти повече от каквито и да е измислени глупости които се опитват да ни пробуда като негативен ефект. И не на последно място, референдумите са най- долното и тъпо нещо което е измислено, защото както се видя вече многократно, едни незнаещи хора, които и да искат не могат да проумеят въпросите, гласуват и определят съдбата на всички, на база на някой емоционален изблик. Вижте Брекзит като последен пример за това.
-2
 
 
Като идея добре,но след това?Старата песен на нов глас.Все правят парии,движения,но защо не правите детски площадки,игрища където децата ни,бъдещето на България да играят?Явно,че кокала е голяммммм!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Юли 2021 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Великден 2024 г.
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Борба за влияние в Близкия Изток
Убиха Мартин Божанов - Нотариуса в София
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: