Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Съдят бивш преподавател в СУ, подмамвал мъже за секс игри
Автор: Екип Burgas24.bg 13:14 / 10.07.2017Коментари (1)1175
©
Прокуратурата внесе в съда обвинителен акт срещу бившия преподавател в Софийския университет Чавдар Стоянов за извършени престъпления против личността.

Оплакването дошло от двама кандидати за работа при Стоянов.

В единия случай действието се развива през 2015 година. Мъж с инициали Г.И. си търсел работа като лична охрана и се явил на интервю. Стоянов обяснил, че работи като прокурор и лектор в Софийския университет. Веднага заявил и че е бисексуален. Изрично предупредил кандидата, че ако закъснява за работа, ще "бъде наказан с бой с камшик".

На следващия ден Стоянов и кандидатът се видели отново в заведение в столичния квартал "Лозенец", се казва още в съобщението на държавното обвинение. Преподавателят се опитал да хване кандидат-охранителя за бедрото и да го прегърне. Тогава свидетелят се отказал от работата.

След като не се явил при Стоянов на предварително уговорената дата, преподавателят му се обадил по телефона и му заявил, че за неявяването му следва да му се наложи наказание - бой с камшик. По-късно през същия ден подсъдимият изпратил и есемес на Г.И., че ще го набеди пред прокуратурата, че е извършил престъпление, че го е нападнал и ще има трима свидетели.

Другият случай е от 2012 година. Стоянов пак си търсел лична охрана. На интервюто се явил мъж с инициали К. Л. При първоначалната среща между двамата Стоянов заявил, че е доктор по международно право и че работел за бивш главен прокурор.

Няколко дни по-късно двамата мъже се срещнали отново, като Стоянов настоял да отидат в апартамент. Там накарал кандидата за работа да се съблече до кръста и да направи 50 лицеви опори. Тъй като свидетелят решил, че това е част от изпита за работа, започнал да прави лицевите опори. Тогава Стоянов му наредил да си свали и панталона и да продължи с лицевите опори. Извадил камшик и с него започнал да нанася силни удари по голия гръб на пострадалия. Освен това Стоянов започнал да мастурбира, продължавайки да удря пострадалия, докато удовлетворил половото си желание, се казва още в съобщението на прокуратурата.

Предстои делото да бъде насрочено от Софийски районен съд.

Нова тв припомня, че в края на 2015 година в СУ избухна секс скандал. Тогава студенти се оплакаха, че техен преподавател им е отправял неприлични предложения. Студентите разказаха, че асистентът по право Чавдар Стоянов привиквал момчета в кабинета си. Карал ги да правят лицеви опори. Задължително голи до кръста. Момичетата нямали проблеми с преподавателя. Обикновено не ги забелязвал.

Студентите се обединиха в подписка с над 150 подписали се, а в своя защита асистентът организира контра подписка. Отново с принуда, според студентите.









Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Не е лошо да направите проверка в стоматологичния в Пловдив!!! Не се знае какви снимки има по телефоните на преподавателите!!!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Бюджет 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Тестват новите сирени за ранно предупреждение
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: