Съседка: Ужас, такова чудо не помня, все едно бе бомба!

Автор: Васил Динев
Коментари (0)
11:12 / 31.03.2022
704
"Беше много силен взривът, все едно бе бомба, част от покрива на една къща бе съборен! Ужас, такова чудо не съм виждала, беше страшно, такъв гърмеж, два-три пъти. Нямаше минаващи хора. Съсед спря движението, за да се отклоняват автомобилите". Това заяви пред камерата на Plovdiv24.bg възрастна жена, която е била на метри от инцидента с гръмналите бутилки.

Официално от МВР:

Няма сериозно пострадали хора при инцидента, който тази сутрин е възникнал в товарен автомобил на Коматевския възел в Пловдив, съобщиха от пресцентъра на министерството на вътрешните работи. 

Сигналът е получен в 9.50 часа. Според предварителните данни, по време на движение на автомобила се запалила една от газовите бутилки, които се превозвали в него. 

На място веднага са насочени служители на пожарната и полицията. От лекарски екип е оказана медицинска помощ на водача, допълват от институцията.

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Започва процедурата за изграждане на зарядни станции за 42 млн. л...
ЦИК с важни указания за това как да гласуваме
Университетите спират работа в знак на протест, заплавшват да бло...
По-ранен край на учебната година за хиляди ученици!
Връхлитат ни дъжд и бури!
Край на рекламата на хазарт! Законът е обнародван в Държавен вест...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).