Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Съвет към няколко зодии днес: Не се съобразявайте с колегите, важните сте вие!
Автор: Екип Burgas24.bg 08:57 / 12.01.2022Коментари (0)1391
©
Дневен хороскоп за 12.01.2022 изготвен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН


Успешните ви изяви през тази седмица са причина да ви направят предложение за нова, отговорна и желана от вас професионална позиция.  Не се обвързвайте с делови партньори, без да сте ги проучили. Можете да постигнете с успех целите си на работното си място, ако приемете помощ от колегите си. Личните ви отношения са проблемни. Избягвайте запознанствата и флиртовете. Прекарайте вечерта в тесен семеен кръг. Не сте сигурни как ще ви посрещне интимната ви половинка и дали ще имате късмета да изживеете мечтаните сексуални удоволствия. 

ТЕЛЕЦ

Не са изключени проблеми в общуването с вашите колеги, ако още от сутринта сте ги натоварили със задачи, които не им харесват, или представляват трудност за тях, но според вас са длъжни да приключат. Въпреки това успехът е с вас. Проявете такт и коректност и не бъдете егоисти, ако някой иска да го освободите от непосилно задължение. Бъдете отговорни към семейните си задължения, мили жени. Оставете се във властта на чувствата и ще изживеете незабравими сексуални мигове. 

БЛИЗНАЦИ

Ваш приятел може да ви подскаже нови идеи, сред които има и такива, които ще ви допаднат. Те ще намалят напрежението, което ви следва от сутринта, но не ви прави впечатление, защото сте си поставили отговорна цел. Бъдете сигурни в крайния успех на начинанието. Неочаквано ще ви изненадат отново с информация за приходи. Инатът ви може да съсипе отношенията ви с интимния партньор. Изневерили сте преди време. Днес ще бъдете разкрити. Забравете за интимните мигове и сексуалните удоволствия!  

РАК

Успехът ви следва и е крайно време да вземете кардинални решения за промени, които може да се окажат неудобни за вашите колеги. Важното е, че са добри за вас. Работете уверено, за да жънете успехи. Бъдете внимателни към новите делови запознанства. Работата ви спори, въпреки че според вашите самовнушения не сте в добра форма. В личните ви отношения липсва взаимното разбирателство, но преценете дали не носите и вие вина, скъпи дами. Не сте доволни от интимния си живот и сексът не ви доставя удоволствие. 

ЛЪВ

В отлична форма сте и може да отхвърлите много от задачите си. Избегнете запознанствата с хора, които целят да ви използват и след това да се дистанцират. За да заслужите по-голямо признание на собствените си възможности се захванете с нова задача, не се притеснявайте от нищо и следвайте уверено пътя си.  Поискали сте среща с ваша интимна връзка, която обърква живота ви. Отказът да приключите отношенията си и заканата му да ви разведе са причина да сте гневни на целия свят. Не се поддавайте на сексуалното привличане помежду ви и се приберете при семейството си. 

ДЕВА

Вашите запознанства са неуспешни, а и преценката ви е неправилна. Избегнете ги и денят ви ще премине в спокойна работа, обещаваща ви финансови успехи. Причината да сте напрегнати е породена от нежеланието ви да проявите разбиране към вижданията на колегите ви. Въздържайте се от противопоставяне. Време и да потърсите своята нова среда, в която ще се чувствате на мястото си и ще срещнете подходящия партньор, а това може да се случи днес. Семейните са склонни на изневери, които трудно ще бъдат оправдани и наказанието ще е лишаване от секс. 

ВЕЗНИ 

Постигнете разбирателство с вашите колеги и подчинени за начина на работа, за да не се налага да изоставате с поставените ви срокове. Ще разговаряте с вашите началници, но този път разговорите са във ваша полза и ще изяснят в дългосрочен план подкрепата, която очаквате да получите. Компромисите от ваша страна са гаранция за успех както в семейството, така и на работното място. Близките ви са се успокоили от вашата сговорчивост. Сексуалните ви отношения най-сетне се нормализират. 

СКОРПИОН

Не се надявайте, че без да сте активни и отговорни ще успеете да заслужите по-висока заплата. Днешният ден ви дава възможност да се докажете. Завършете започнатите служебни задачи до края на деня и обмислете новите си идеи, но не се опитвайте да надскачате възможностите си. Не се опитвайте да изяснявате личните си отношения. Не мислете за изневяра, за да мъстите със секс със случайни партньори. Последствията са негативни преди всичко за вас. 

СТРЕЛЕЦ

Отложете планираните делови срещи и служебни заседания, ако се чувствате неподготвени, още повече. Още до обед обсъдете предстоящите разговори, свързани с инвестиции или допълнителни приходи от съвместен бизнес. Ще се справите с финансовите си затруднения. Заслепени от чувствата си не сте подозирали че любимите ви имат свой живот, въпреки, че не искате да го приемете. От вас зависи да не се предавате във властта на ревността и емоцията. Дали ще приемете изневярата и ще простите и след това ще се отдадете на сексуални удоволствия зависи от вас.

КОЗИРОГ

Чувствате се напрегнати и изтощени, въпреки че Съдбата ви поднася възможност да блестите със знанията и уменията си и да впечатлите околните. Запомнете, че пред вас е един изключително успешен ден, в който ще блеснете с новаторските си умения и ще докажете, че за вас няма непреодолими препятствия. Ще научите за приходи. Не са изключени грешки и в личните отношения, които ще ви донесат любовни разочарования. Сексуалните ви отношения в този ден са незадоволителни и ви изнервят. 

ВОДОЛЕЙ

До обед преценете кои вашите колеги не бива да участват в новите ви проекти, защото са проявили безотговорност към общите ви служебни задължения. Не забравяйте, че сте склонни да се доверявате на тези, които ви ласкаят колко сте неотразими, но точно те не винаги са подходящи за ваши довереници. Бъдете внимателни. Романтичните запознанства няма да ви донесат очакваното щастие. Сексът с непознати партньори ще ви създаде проблеми, ако сте семейни или сериозно обвързани. 

РИБИ

Планираните делови разговори ще ви донесат успехите, на които се надявате. Ако сте на ръководен пост, не проявявайте некоректност към подчинените си и пазете дистанция. Проявете толерантност към вашите колеги, ако са допуснали грешка и не са ви предупреди. Имат желание да я поправят. Помогнете им със съвети. Когато се приберете изяснете отношенията с интимния си партньор и се подчинете на правилата, които ви налага. Струва си поне веднъж да се окажете във властта на чувствата, за да не се лишите от сексуални наслади.



Още по темата: общо новини по темата: 568
26.03.2024 »
24.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
03.03.2024 »
01.03.2024 »
предишна страница [ 1/95 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Август 2022 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Газови доставки
Парламентарни избори 2024
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Земетресения в България
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: