Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Светльо Витков с интересно предположение коя е Мата Хари
Автор: Екип Burgas24.bg 21:49 / 06.01.2022Коментари (2)1263
© Нова тв
Големият проблем е, че нещата се правят на парче. Хубаво е да видим цялата визия, а не отделни сфери, заяви в предаването "Пресечна точка" по Нова тв  лидерът на "Глас народен" Светльо Витков.

"Слави и ИТН, спечелиха изборите без никаква програма, с един референдум, който самите те бламираха. "Продължаваме промяната" по същия начин - появиха се, бяха обявени за умните и знаещите, но и при тях не видях програма.

След като спечелиха изборите, направиха странната коалиция, странния качамак, който подписа споразумението – 140 страници, в които няма никаква конкретика.

"Направили са го по принуда? Не, принуда в политиката няма. Като трябва, нека да има четвърти избори. Безпринципните коалиции водят до политическа смърт винаги. Подписаха едно коалиционно споразумение тип програма, което беше огромно, но никаква конкретика не видях.

Дългосрочната стратегия за управление е нещото, което липсва в българската политика от дълго време. Всеки, който дойде да управлява, сменя приоритетите, което води до гасене на пожари", подчерта той.

Витков разкритикува и мащабните строителни планове на новите управляващи.

"Министърът на регионалното развитие и благоустройство Гроздан Караджов заявява, че ще ремонтират 3000 км с 3 милиарда лева. Освен тези километри, които се ремонтират, предстоят строежи на мостове, тунели. Хубаво е, ГЕРБ се хвалиха със строежи на магистрали, тук схемата очевидно започва да е същата.

За мен парите от излишъка да се дадат на хората - на пенсионерите, за тока. Явно нищо не се е променило в сравнение с управлението на ГЕРБ. За мен схемите продължават и не е акцентът да се ремонтират магистрали, да се прави инфраструктура, без хората да имат възможност да живеят.

"Не си стабилизирал зимата... Нека да сме реалисти. Сега започват протестите. Протестът срещу зеления сертификат може да прерасне много бързо в протест срещу правителството. В края на март може да падне и правителството, да не забравяме това нещо", каза още Витков, давайки пример с протестите, които свалиха от власт първото правителство на Борисов.

"PR-ът, който се прави – коя е Мата Хари, имало ли е кюлчета, това нас не ни интересува. Нас ни интересува повишаване на доходите, повишаване на пенсиите", заяви той.

"Мата Хари, ако визирате сериала "Ланс Линк - тайният агент", Мата Хари беше преведена като Мата Космата. Трябва да търсите космата и неепилирана жена", шеговито добави музикантът политик.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
ВИТКОВ, Я КАЖИ, КАКВО ТОЧНО ТИ КАЗАХА ГОВОРЕЩИТЕ ЛАЙНА ОТ ДАНС ЗА МЕН БЕ? :)
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Бургаското летище
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: