Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Теленор продължава 5G тестовете си с дистанционно менторство на любители готвачи
Автор: Екип Burgas24.bg 15:21 / 09.08.2019Коментари (0)2319
Теленор проведе втория от серията си практически тестове на 5G с менторска сесия от разстояние на хоби готвачи, сред които журналисти и блогъри. Сесията води шеф-готвач Андре Токев от Бургас, като ръководеше през 5G технологията трите двойки любители кулинари, които приготвяха храна в кухнята на неговия ресторант в София.

По време на менторската сесия Андре Токев наблюдаваше отблизо действията на хоби готвачите с очила за виртуална реалност, през които виждаше на живо какво се случва в кухнята на ресторанта му в София, където беше разположена 360градусова камера. Така той можеше да им дава своевременни наставления при приготвянето на предварително избраното тристепенно меню. Трите двойки готвачи бяха експертът в областта на комуникациите и автор Ана Динкова и Александър Богоявленски, професионален пилот и журналист, технологичният блогър Никола Балов и половинката му музикант Валя Караджова и бившата журналистка и настоящ дизайнер Анна Узунова и радиоводещият Михаил Дюзев.

Трите двойки хоби готвачи имаха един час да приготвят едно от ястията в менюто. В края на събитието професионалните готвачи от ресторант ANDRé имаха възможността да дегустират и оценят приготвените ястия.

Гостите на демонстрацията в Бургас имаха възможност да гледат 360 градусово 4К съдържание през VR очилата и сами да тестват и играят онлайн игри.

Водещ на събитието в морския град беше посланикът на 5G кампанията на Теленор - популярният актьор Башар Рахал.

Това беше вторият от серията практически 5G тестове на Теленор, които се провеждат под мотото "5G тестове за по-добро бъдеще“. По време на първия 5G тест на Теленор в края на юли лекари от УМБАЛСМ "Н. И. Пирогов“ проведоха дистанционен преглед от София на пациент, който се намираше в Хасково.

Компанията планира да продължи тестовете си в следващите месеци, с което ще изследва възможносите на новото поколение мобилна технология. Тестовете са специално подготвени, за да отговорят на специфични нужди в областта на производството, образованието, менторството, развлекателната индустрия и културата.

Всички новини около 5G тестовете на Теленор, както и информация за предстоящите събития, можете да намерите ТУК.

Теленор е водеща телекомуникационна компания с над 3 милиона активни потребители в България. От 1 август 2018 г. Теленор България, заедно с Теленор Унгария и Теленор Сърбия и Черна Гора, са част от PPF Group. PPF Group инвестира в множество пазарни области - банкови и финансови, телекомуникации, машиностроене, биотехнологии, застраховане, недвижими имоти и селско стопанство. PPF Group оперира в Европа, САЩ и Азия. Групата притежава активи на стойност над 45 млрд. евро (към 31 декември 2018 г.).
Рекламна публикация
РЕКЛАМНА ПУБЛИКАЦИЯ








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Юли 2019 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
49-ото Народно събрание
България в еврозоната
Матури 2024 г.
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: