Тежка мозъчна травма се оказала фатална за красивата Андрияна

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
17:10 / 25.08.2020
1769
Загиналата 27-годишната Андрияна Баева при инцидента с джета в морето край Балчик е получила черепно-мозъчна травма, съобщиха от Окръжната прокуратура в Добрич за воденото разследване.

От назначената по делото съдебно-медицинска експертиза се установи, че вследствие на инцидента пострадалата е получила черепно-мозъчна травма, фрактура на основата на черепа и контузия на мозъчния ствол, от което е настъпила и смъртта й", уточни на пресконференция окръжният прокурор на Добрич Радослав Бухчев.

"Красимир Н. е в средно тежко състояние. Не може да бъде разпитан. Интубиран е. И от двамата са взети проби за изследване за наличие на алкохол и наркотични вещества, резултатите все още не са готови" – каза още прокурорът.

Няма все още и информация за даляна от Изпълнителната агенция по рибарство и аквакултури, както и от "Морска администрация"-Варна, относно регистрацията на джета, добави той.

27-годишната Андрияна Баева, загинала нелепо в инцидента с джет в морето край Балчик миналата събота и собственикът на водното возило Красимир Н. са се познавали. Те живеели в село Сенокос, община Балчик, а къщите им са съседни – на 20-ина метра една от друга.

"Андрияна е родена в Сенокос, тук е учила, има 5-годишно момче и е самотна майка", каза кметът на селото Красимир Георгиев. Андриана живеела с баща си. Била общителна и дружелюбна към съселяните си.

Последно младата жена е работела в дискотека в Каварна. Била и модел, носителка е на титли за красота от конкурсите "Топ лица“ на Добрич и на Балчик. Предстояло й да участва и в конкурса в Каварна. Дефилирала и на последното издание на Модната фиеста в Албена.

Джетът се е движил в морето източно от централния плаж в Балчик. Красимир Н. /47 г./ го е управлявал, а Андрияна е била с него. Машината попада на далян.

"При преминаването през даляна, след съприкосновение със стомамено въже, Красимир пада от джета, Андрияна - също и загива на място. Екип на "Спешна помощ", пристигнал след сигнал на очевидец, констатирал смъртта на младата жена и отвел Красимир в болницата в Добрич.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Ексклузивно: Парламентът вкарва извънредна точка в програмата си ...
Главчев: България остава последователна в подкрепата си за Украйн...
В този наш затвор няма да има решетки
КЕВР очаква понижение с около 5% на природния газ
Увеличиха заплатите на тези служители
Напрежение сред фармацевти, заради софтуерен проблем


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).