Топастрологът Алена с доста плашеща прогноза за бъдещото 49-ото НС

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
13:50 / 11.04.2023
699
Преди да е родено, 49-ото НС вече е орисано на трудности заради своя пореден номер, неочаквани и непреодолими препятствия, свързани с управлението на държавата, неспособност за градивни начинания, емоция, замъгляваща разума. Политическата криза се затвърждава. Тази прогноза направи пред "Труд" астроложката Светлана Тилкова - Алена.

Съдбовният път на 49-ото НС е на глобални промени. За съжаление не мога да кажа, че има дори и повей на предпоставка да са положителни, след като Луната в звездната карта на деня е в Козирог, асцедентът на началото е в Близнаци, а Слънцето в Овен.

Сигурна съм, че планетите биха могли да ни изненадат и с по-неприятна конфигурация, но и тази е достатъчна за продължаване на политическата нестабилност в държавата.

Бях озадачена, че часът на свикване на 49-ото НС е различен от обичайния. Първо си помислих, че президента щади новите депутати, все пак смени се зимното с лятно време, сънливи са още милите ни народни избраници и затова дава началото с един час по-късно. После предположих, че 10 лятно е 9 ч астрономично време и президента си кара по него.

Когато направих звездната карта предположенията ми се оказаха несъстоятелни. Очевидно часът е нарочно търсен и ако не е препоръчан от астролог, е попадение като шестица от тотото в интерес на президента.

С малки изключения депутатите от всички партии първо да са щастливи от големите заплати, които ще получават, колкото и да е животът на 49-ото НС. Най-доволни са онези от народните представители, които са наясно, че ако не бяха избрани за депутати, щяха да са безработни. Стремежът към материални блага е водещ.

За държавата и политиката да му мислят лидерите на партии. Доколкото са способни.

Композитната звездна карта съгласно датата на създаването на Дунавска България и личната u година отново говори за отношения наситени с емоции, противопоставяне, до физическо насилие, за вреди, които партиите с умисъл ще си нанасят една на друга, вместо да работят в хармония и в обща полза за държавата и народа, съгласно комбинациите и аспектите на планетите.

За следващите избори за тази година, две са възможностите.

Първата: "В края на юни и началото на юли предстои кардинална промяна в живота на нашето общество... която може да бъде положителна или отрицателна в зависимост от основата, върху която се извършва.“ Ще откриете предупреждението ми за тази промяна в "Астрологичен хороскоп 2023“, годишната ми книга, която излезе от печат през октомври 2022 г. Тази промяна може да са нови предсрочни избори през юли, ако не бъде съставено правителство.

Втората: "Не съм оптимист, че съставянето на жизнеспособно редовно правителство ще е по силите на партиите в предстоящото 49-о НС. Затова съществува предпоставка с бодри очаквания, в късна есен с песен отново да вървим към изборните урни.“

Единственият печеливш в продължаващата политическа безпътица е президента Радев и кръгът, чието лице е той. Това сякаш е по-малкото зло, имайки предвид некадърността на харвардските "шарлатани“ както ги нарече президентът, да управляват държавата и отблъскващо противната сервилност на Борисов към чужди интереси по пътя към властта, която за него вече е минало, колкото и пъти ГЕРБ да печели избори.

Виж коментарите (0)

Още по темата (891):
21.06.2023 Илияна Иванова е предложението на ГЕРБ за еврокомисар
10.06.2023 Елисавета Белобрадова, ПП-ДБ: Ако ми бяха поискали имунитета, щях да го дам веднага
10.06.2023 Проф. Румяна Коларова: Евентуален политически проект на Радев ще бъде
провал 
08.06.2023 Тошко Йорданов остави тв водеща без думи с въпроса, който й зададе
07.06.2023 Георги Свиленски: Призовавам Борисов да спре да лъже 
07.06.2023 Теменужка Петкова: Ще следим изкъсо работата на правителството
Още новини от Национални новини:
Справедливост след тежки катастрофи: Ще има ли по-бързо правосъди...
Служебният министър на туризма каза ще има ли поскъпване на шезло...
Баташката "Св. Неделя" - църквата на страданието
Василев отговори на Борисов: Нека да видим програмата му и ще гов...
Цената на агнешкото: От 17 до 28 лева за килограм, но засега!
Утре: Теглят номерата на машините, които ще бъдат удостоверени за...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).