Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Тошко Йорданов: Лидерът на ДБ да чете и да помни повече от един ден!
Автор: Екип Burgas24.bg 14:46 / 16.07.2021Коментари (8)1308
©
"Г-н Василев се е срещал с нашия икономически екип, доста преди да разбере за какво се среща. Ние не сме сектанти, които не приемат чуждо мнение.“, това заяви Тошко Йорданов на пресконференция на ИТН. Той проговори и защо информацията от Слави Трифонов идва главно онлайн.

"Защо по телевизията? - Важна е информацията и какво съдържа. Дали ще е по телевизията, дали ще е по интернет, или по друго, това са различни форми. Важна е каква е информацията. Това е наше решение. Никой не може да ни каже как да комуникираме с българските граждани“, каза той.

По думите му в момента не преговарят с никоя партия.

"Когато една партия е спечелила изборите, може или да поеме отговорността да предложи кабинет, особено, когато другите две протестни партии гледат в друга посока. Ние решихме да поемем тази отговорност сами. И лидерите на ИМВ, и ДБ, и ДПС, и БСП, и ГЕРБ след изборите на 4 април идваха и казваха направете правителство без грам условия. Ние по-скоро предлагаме мерки, а правителството са изпълнители на тези мерки. Всъщност депутатите ще трябва да гласуват дали тези неща да се реализират, или не", посочи той.

"Със служебните министри имаме сериозни разминавания за финансовата политика. След като те се разприказваха и на мен ми паднаха задръжките", каза Йорданов. Нямахме никакъв проблем с Николай Денков и Кирил Петков. Проблемът беше, че те се държат по доста детски вариант, ако някой откаже, никой не отива" , посочи той.

В учредителната ни декларация пише какво мислим за съдебната реформа. Трябва да се подхожда така. Ако някой ви каже, че като влезе в парламента ще смени Гешев, ви лъже, това по закон не може да се направи. Това е един дълъг процес. Но може да се махне шапката на Гешев над прокуратурата. Нека да не размахваме просто такива обещания, посочи Тошко Йорданов.

Умният човек трябва да мисли за това, което казва. Лидерът на ДБ да чете и да помни повече от един ден! Кой е врагът на този човек, който се изказа, че ИТН е ДПС. Кой му е враг? Драмата дойде от това, че ИТН спечели изборите. В момента има някакъв емоционален стрес. Единствената разлика е, че ГЕРБ не спечели изборите и оня от Банкя не може да дойде и да каже ние спечелихме изборите. Ако ние не получим подкрепя на 2-те протестни партии за този кабинет, ние ще приемем, че нямаме подкрепа от тях. Тогава те имат свобода да се договарят с Карадайъ, БСП и т.н. Имам сериозни съмнения в състава на служебния кабинет. Вътре според мен има хора на ДПС.

В сряда се събираме, Радев свиква депутатите. Ще има информация от ДБ и ИМВ, дали ще подкрепят кабинета. Ние не желаем подкрепата на ГЕРБ и ДПС. На нас ни е важна подкрепата на двете нови партии, ако я нямаме, нямаме желания да правим кабинет с останалите. Ако нямаме тази подкрепа, те ще имат възможността, ако получат мандата, да се договарят с останалите партии", посочи той.



Още по темата: общо новини по темата: 3144
11.10.2022 »
14.07.2022 »
06.07.2022 »
25.05.2022 »
23.05.2022 »
05.05.2022 »
предишна страница [ 1/524 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
на 16.07.2021 г.
0
 
 
"...Никой не може да ни каже как да комуникираме с българските граждани..." - много ми интересно дали Тошко Йорданов знае - значението на глагола : "комуникирам" - защото това което прави цялата партия ИТН е по-скоро монолог , а не комуникация с кого и да било ... То прилича на отчета на Гешев в twitter - ясно насочена комункация - това ли искаме да ни управлява ????
0
 
 
Иска се правителство .То ще издържи без подкрепа от ДБ и ИМВ до зимата .Служебния кабинет има шанс до март месец и нови избори.
+3
 
 
Глупендери-прутестъри,гласували за партията на ПРОСТАКА,пишат минусчета,май?ПРОСТАЧЕТА,няма да стане на вашата,ама сте толкова първично прости,че ще ви трябва доста време да го осъзнаете.
+2
 
 
Сляфчу имАл по-важна работа от да реди кабинета, бачкАл си в 78 пичагата по думите на Тошката....кинти трябва се къртят. Смях сте с импровизациите, личи си, че сте неопитни и не знаете какво да говорите. На половината въпроси отговаряхте с въпроси, а на другата с стил "вие пък що биете негрите" - в случая а пък ГЕРБ. Питат ги не се ли сменя управление от джипка с ФБ/тв управление и нагло ти отговарят, че някаква джипка била катастрофирала....ама реален отговор НЯМА! Давате 10 приоритета преди 3 дена, сега Мики Маус представя книга кво щял да прави иколко розово било всичко....ама нямаме вечешансът, щото той вече няма да е МП - ЯЗЪК! Намаляне на данъци, увелимаване на пенсии и заплати - МЕЧТИ, зададоха му на мики Маус с примери, че всеки процент долу от ДДС е 1 милиард по-малко кеш и отговорът на експерта беше аз мога, доказал съм го в НДСВ - баце, ТИ тогава приватизира БТК за 200 милки, а година 2 след това я продадоха за милЕордче! Хахахаха....! Или пък драстично увеличение на заплатите на учители - колко бе мамин златин??? Знаеш ли, че за САМО последните 4 години увеличението там е 80-100%... Смешна пресконференция на смешни хора....всички гледащи лошо (без мики маус) и отговарящи дръпнато и троснато!!!
-3
 
 
В интерес на истината, ИТН направиха доста добра пресконференция. Грешки имаше, но те бяха на журналистите, задаващи въпросите. Реално се изчистиха всички въпроси от медийните спекулации през последните дни.
0
 
 
маймун,що не се прибереш в родното село,на клона?!?
-1
 
 
Ние не желаем подкрепата на ГЕРБ и ДПС. Вие не желаете ,но при гласуване не може да определяте кой желаете и не желаете. Дето се вика пръста в г*за Ви може да е по ваше желание или нежелание.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Юли 2021 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Лято 2024
Кабинетът "Денков - Габриел"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Грипна епидемия обхвана страната
Катастрофи в България
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: