Трабанти се събират за рали в Лозница

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
08:45 / 31.08.2017
1123
На 2 септември в гр. Лозница ще се проведе 14-то поред рали с трабанти. Очаква се близо 30 автомобила от немската марка да вземат участие в тазгодишното събитие по повод празника на гр. Лозница. Атрактивната проява се организира от общината, под егидата на кмета на град Лозница - Айхан Хашимов и Национален Клуб "Трабант".

В ралито се очаква да се включат участници от различни краища на страната, привърженици и любители на марката "Трабант", членове на клуба и бъдещи такива. Автопаркът се състои от автомобили с любопитен дизайн, някои напълно реставрирани, други - в "оригиналния си вид", а има и такива, чиито удивителен тунинг е трудно да бъде описан. Една от атракциите ще бъде оргинален полицейски трабант от 1980 година.

Началото на мероприятието ще бъде дадено в 10,00 ч, със събиране на площада на град Лозница. В 11,00 ч двутактовите машини ще дефилират из улиците на градчето и ще се предвижат в колона един по един до местността Къшла край село Ловско. Там в 12,30 ч ще се проведат надпревари за майсторско управление и скоростна отсечка чрез елиминации - за специалната награда "Купата на кмета ", която лично ще връчи кмета на гр. Лозница - Айхан Хашимов.

Награждаването на победителите в отделните дисциплини е насрочено за 15,30 ч.

Наградите са символични, но въпреки това те са достатъчно признание и мотивация за участниците в състезанието. Ще бъдат раздадени купи за всяка една от дисциплините , отделно в категории мъже - жени, специалната награда "Купата на кмета", която ще бъде връчена лично от него на най-добрия в състезанието. За всички участници са предвидени грамоти , сувенири и отличия като свидетелство за присъствие в събитието.

Извън състезателната програма участници, членове, гости, организатори и публика ще имат възможност за свободна комуникация, обмен на различна информация и установяване на лични контакти помежду си.

Национален Клуб "Трабант" е щастлив да бъде организатор на предстоящото мероприятие и ще посрещне с "добре дошли" всички съмишленици, фенове, почитатели, гости и приятели на марката "Трабант". Както всяка година, така и тази се очаква събитието да предложи много положителни емоции и радостно настроение на своята публика.


Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Проф. Чорбанов: Дано в понеделник да не бъде обявена епидемия, ка...
За седмица с металотърсач на плажа си купуваш телевизор
ПП-ДБ има готовност да преговарят с ГЕРБ за общо управление, но п...
Асен Агов: Евроатлантическите партии трябва да се съберат, защото...
Какво ще е работното време по празниците за "Кауфланд", "Лидл", "...
Как работодател заплаши с уволнение свой служител, само защото е ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).