Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Трифонов: Предлагаме хора, които могат да свършат работа
Автор: Екип Burgas24.bg 13:27 / 13.07.2021Коментари (7)1383
©
Позиция на Слави Трифонов, публикувана във Фейсбук:

Разбрах, че правителството, което “Има такъв народ" предложи, било правителство на Доган. Не е на Доган, на Ердоган е. Не - на Байдън. Не - на Макрон. Не - на Миню Стайков. Не - на Ковачки. Не - на илюминатите. Всички анализатори пропускате много варианти.

Още вчера заявих, че “Има такъв народ" не участва в никакви задкулисни договорки и не реди министри нито в нечий зайчарник, нито в нечий сарай. И нашето предложение за правителство не е нито на Борисов, нито на Доган. Напротив. Борисов и Доган са едно неприятно минало и “Има такъв народ" ще работи никога повече да не се повтаря наложеният от тях модел. Моделът, в който някой от двамата е инструментът, разпределящ порциите. Някои не са разбрали - “Има такъв народ" не предлага порции. Съжалявам, че трябва да ви разочаровам - няма порции. Има задачи, които чакат своето изпълнение. Някои от тях ги обявих вчера.

Предложението на “Има такъв народ" гарантира, че сега никой няма да може да каже: “Властта е в моите ръце." Всъщност, властта да е в ръцете на образовани, можещи и почтени хора, а контролът върху нея да е изцяло в ръцете на Парламента. Това предложихме вчера. Някои хора обаче са разбрали точно обратното. И много се забавлявам - представям си как отличничка от Колумбийския колеж, с магистратура от Мерилендския университет и с допълнителни квалификации от Оксфордския университет като Наталия Митева може да има нещо общо с необразован човек като Бойко Борисов. Както самият Борисов е признавал - той е прост и затова се разбира само с прости. Забавно е и как доктор по биологични науки от Кеймбридж като Велислава Петрова може да има нещо общо с хидролог като Доган.

А по повод на Николай Василев и внушенията с НДСВ 2, ще кажа следното:

След като Христо Иванов е бил министър на Бойко Борисов, това означава ли, че "Да, България" са ГЕРБ 2? След като кандидат-премиерът на ГЕРБ Даниел Митов е бил заместник-председател на партия ДСБ, която сега е част от "Демократична България", това означава ли, че ГЕРБ са “Демократична България" 2? А Мая Манолова, след като е била заместник-председател на Парламента от БСП - какво означава? “Изправи се, Мутри, вън" са БСП 2 ли?

Предложението за министър-председател на “Има такъв народ", а и всички наши предложения, са базирани на експертни качества. Предлагаме хора, които могат да свършат работа. А в крайна сметка, не е ли това единствената цел пред едно правителство? Да свърши работа".



Още по темата: общо новини по темата: 3144
11.10.2022 »
14.07.2022 »
06.07.2022 »
25.05.2022 »
23.05.2022 »
05.05.2022 »
предишна страница [ 1/524 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
Защо ли слави не иска да е депутат или мининистър? Защото ще трябва да си продаде фирмите, а сега може спокойно да си лобира за тях.
+3
 
 
Хаха.учиндолския шут забрави да каже че ще раздаде по един 14 инчов телевизор с кинескоп на всички заблудени чалгаджии дето му повярваха.Даже ще имат и безплатен абонамент за тъпото му предаване
+3
 
 
И как ти прецени ,че могат да свършат работа ,като нищо от това ,което работят или са завършили НЕ разбираш. Борисов има завършена висша полицейска школа и завършена специализация еквивалент на докторат. Това е факт. Преди 1990г.когато ти си продавал мартенички пред ЦУМ с незавършена Музикална академия с виола. За разлика от теб и тях,той е 12г.в политиката. Тея отличнички не са. Може и да са кадърни и способни,но когато ги предлагаш ти,по тоя начин....вече ги осра. И каква е разликата между на Борисов предложенията за министри и кабинет и твоя ? С кой се съветваше ти за тоя избор ?! С каква компетенция ги избра.
+2
 
 
Хахахах циркаджия! Сега какво се оказа... Най-важното било таблети за учениЧите, астронавти, космонавти, ала бала... Магистрали, северно - македонци.... Ясно е, че теб няма кой да те остави... Време е да изринем цялата паплач... Всички кръгове във властта... И да почнем на чисто!
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Юни 2021 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Матури 2023 г.
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Лято 2024
Грипна епидемия обхвана страната
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: