Тумба роми пребиха баща, докато извеждал децата си на разходка

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (40)
08:56 / 19.05.2020
1063
По случая има 4 задържани, сред които и една жена. Жесток побой над  млад мъж посред бял ден в центъра на Видин, докато извеждал децата си на разходка. По думите му е бит с бухалки, ударен е по главата, докато държал едногодишното си дете. Жена му също била бита. По случая има 4 задържани, сред които и една жена, съобщи Нова тв.

Владимир излязъл с едногодишните си близнаци на разходка в центъра на Видин. Нападнали го група мъже с бухалки. Преди ден пострадалият имал друго пререкание - на пътя. За да не бъде блъснат от автомобил, Владимир ударил по капака на колата, а шофьорът се заканил, че ще се саморазправя с него.

"Помолих ги само да оставя детето. Тогава бях ударен с бухалка по главата. Видях, че през това време бият и жена ми, която държеше другото дете", разказва Владимир.

Когато слязла от автомобила, съпругата Кристина видяла, че Владимир е заобиколен от група мъже. От ударите, които му нанасят, той паднал на земята и изпуснал едно от децата си. Кристина взела и двете деца и хукнала да бяга. Нападателите заплашили семейството и с убийство.

Свидетели на случилото се разказват, че ситуацията е била много стресираща. Те са на мнение, че подобно нещо е недопустимо.

Близки на нападателите са на друго мнение. Според тях, мъжете са отишли да се помирят и разберат, но са нападнати от Владимир и съпругата му. Това ги провокирало да отвърнат на удара. Те твърдят, че близките им не са носили бухалки и ножове.

Виж коментарите (40)
Още новини от Национални новини:
Цената на агнешкото: От 17 до 28 лева за килограм, но засега!
Утре: Теглят номерата на машините, които ще бъдат удостоверени за...
Архитектурният шедьовър на България, в който може да видите лика ...
Борисов категоричен: Преговори между ГЕРБ и ПП-ДБ може да има, но...
Има ли причина да се притесняваме за цените на горивата по празни...
Кой лъже за ваксините срещу коклюш?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).