Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Тъжно! Българи молят Путин да изпрати армията cи и да насочи ракети срещу нас
Автор: Екип Burgas24.bg 21:07 / 01.07.2022Коментари (14)2067
©
В страницата на руското посолство в България във фейсбук се шири потресаваща русофилия. С безумни коментари хиляди българи изразяват своята подкрепа към Путин. Всичко това се случва под ултимативните постове на Елеонора Митрофанова, където тя поставя условия на България.

Трябва все пак да се отбележи, че под пишат и българи, които са здраво стъпили на земята. Но техните киментари биват изтрити по най-бързия начин.

Представяме ви и най-смущаващите коментари на наши сънародници. Нямаме какво особено повече да добавим, освен да кажем, че стокхолмския синдром нанася нелечими състояния у роба.

Оригиналният правопис им е запазен.

"Г-жо Митрофанова, просто помолете руският президент да изпрати армията срещу нас! Дори да насочи ракети към нас! Да ги видим президентът и правителството тогава. Щом всички са на каишка на САЩ, разчитаме на вашата армия, друго не ни остана."

"Госпожо Митрофанова, вие сте достоен и прекрасен човек. Не обръщайте внимание на тези подлоги на Сащ. Нашите управници са прахтта под краката ви. Жалки твари, които ще си продадат душата за пари и власт. Не скъсвайте дипломатическите връзки между нашите две братски държави!"

"Госпожо Митрофанова, не напускайте България. Битката за Москва започва от София. Те това искат - да Ви разделят от нас. Много Ви моля - ОСТАНЕТЕ. Борете се за вас и за нас. Ако напуснете, страната ни ще се превърне във втора Украйна. На Вас не Ви трябва още едно огнище. Трябва заедно да изметем всички американски подлоги и да възстановим отново братските връзки между нашите две страни. Пак да повторя - битката за Москва - започва от София. Не се предавайте! Виждате на каква подкрепа се радвате от страна на народа. Не напускайте!

90% от българският народ е с Росия! С писане във фейсбук, не си помагаме! Трябва всички да излезем по площадите и да покажем на Просто Киро, кой трябва да си ходи от България! Докато пишем и търпим, Харвардските дебили, ще ни унищожат! Време е да се събудим!"'

"България ще бъде Руска съвсем скоро. Сатаните това го знаят и в последните си рептилски гърчове хапят лево и десно."




Още по темата: общо новини по темата: 4310
01.04.2024 »
20.03.2024 »
13.03.2024 »
12.03.2024 »
10.03.2024 »
07.03.2024 »
предишна страница [ 1/719 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
В интерес на истината които и от съседните ни лидери да поеме премиерския пост ше сме в пъти по добре от случващото се в момента .На Ердоган можем само да завиждаме -човека си оправи държавата ,построи дублаж на Босфора ,румънците ни издухаха в пъти по добър стандарт ,сърбите след воини са в пъти по добре,гърците най-големите хитреци в евро съюза =стандарт поне 5 пъти над нашия .Жалкари сте братя мои ,зависливи некадърници и простаци и туй то.Ама кво да очакваш като 2 милиона можещи,образовани ви казаха на кольо мамата
+3
 
 
Историята ни е свързана с Русия и никой не може да го отрече, въпреки че след като са ни освободили не еднократно са воювали срещу нас. А в този момент да си страната на един диктатор и една надменна жена да дава ултиматуми в нашата страна е жалко!
-2
 
 
Здравствуйте,привет дорогие друзья,товарищи! България и Русия завинаги братя българи,славянски народ,нашата майка и сестра втора България.Благодарение на вас братя ние извоювахме свободата си преди 144 години след 500 години робство,благодарение на вас ние сме имали нормална и силна държава с най-силната икономика и производство,трудолюбив народ през последните 45 години и трето и не на последно място вие сте ни дали писменост от вашата азбука,ние сме ви дали също писменост от нашата азбука,защото вие сте получили част от нашата както и всички славянски народи и държави с нашите букви и азбука.Товарищ Путин наш человек и само да дойде тук ще спаси България от мафията и корупцията,ще удари с юмрук по масата в парламента и ще им покаже на всички тези 240 депутати как се прави политика и как се управлява една държава с морал.
0
 
 
Искаме да си празнуваме Гей Правда Друго не ни вълнува
+1
 
 
Тази Полина трябва веднага да бъде издирена и арестувана от българските власти. Съдена по НПК има цял раздел за престъпление срещу републиката.
-1
 
 
Факт е, че в момента сме американски клакьори! Всеки има право да има мнение или симпатии към янките или руснаците. Нищо скандално няма и никой не може да бъде винен. Освен тези, които взимат страна, заради пари.
+2
 
 
Сега оценявам като голяма грешка на Борис Трети, факта че не се е отнесъл с необходимата строгост и сериозност към раковото образувание БКП и партизанското движение.
+3
 
 
Жалки същества! Друго нямам какво да кажа за тези високоточкови ниско паднали утайки!
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Свлачище в "Сарафово"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
49-ото Народно събрание
Бум на коклюш в България
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: