Убиец избяга от затвора, заловиха го за часове

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (5)
10:14 / 10.01.2010
1675
Часове след като бе обявен за общодържавно издирване полицаи от ОДМВР-Варна заловиха опасeн затворник, избягал малко по-рано от Варненския затвор.

След получения към 16.30 часа в събота сигнал за бягството на затворника, Крумов незабавно е обявен за общодържавно издирване. Полицаи от областната дирекция на МВР - Варна веднага предприели мерки за издирване на търсения затворник - изградени са КПП на изходите на града и територията на областната дирекция. Извършени са проверки на много адреси в областния град, където би могъл Крумов да се укрие, установена е връзка с хора, които го познават.

Часове след бягството му, полицаи от ОДМВР при Четвърто РУМВР-Варна спрели за проверка такси "Шевролет" недалече от с. Старо Оряхово, на главния път Варна-Бургас. При проверката на автомобила е установено че пътувалият в таксито пътник е издирваният затворник. Той е изведен от колата за установяване на самоличността, но при вида на униформените Крумов побягнал в посока към близката бензиностанция и гарата на населеното място. Затворникът не се е подчинил на полицейското разпореждане и служителите преследвали беглеца около 400 метра.

Произвели предупредителни изстрели, но Крумов отново продължил бягството си докато е прострелян със стоп патрон ниско в крака. Задържан е. Отведен е в Четвърто РУМВР-Варна. Предстои конвоирането му към Варненския затвор. За случая е уведомена прокуратурата.

Вчера полицията обяви за издирване Малин Бориславов Крумов. Той е осъден за убийство и излежава доживотна присъда без право на замяна във Варненския затвор. Той влезе преди броени дни в затвора, след като влезе в сила присъдата му за убийството на македонския гражданин Орце Коруновски.

Виж коментарите (5)
Още новини от Национални новини:
Голяма новина за България и еврозоната!
Христо Крушарски започна да инжектира в облаците натриев хлорид, ...
Нинова: Това е пародия! Главчев започна като началника си Борисов...
Сняг заваля и на Витоша
Един милион българи стегнаха куфарите и тръгнаха на път през почи...
Росен Желязков повежда листата на ГЕРБ за евроизборите


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).