Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Убиец на пътя с условна присъда отново уби човек зад волана
Автор: Екип Burgas24.bg 11:11 / 05.09.2016Коментари (7)1043
© Burgas24.bg
"Искаме законът да бъде променен. Човек, който е нарушил Закона за движение по пътищата, трябва да получи затвор от минимум пет години, и то само ако има смекчаващивината обстоятелства". Това заяви пред Нова телевизия майката на младия мъж, който загина на магистрала "Хемус", след като беше блъснат с автомобила си от шофьор, карал с висока скорост.

Появи се информация, че виновникът преди време е имал условна присъда за убийство на пешеходец, присъдата е изтекла и отново е седнал зад волана. Вчера стотици хора, сред които колеги и близки на загиналия, се събраха с искане за по-строго наказание този път.

"Едва след като бъдат събрани необходимите доказателства, наблюдаващият прокурор ще потвърди евентуално обвинение", заяви Радослав Лазаров, говорител на Окръжна прокуратура-Варна.

Доставчикът на храна Никола Терзиев се е движил в лявата лента, когато го застига и блъска другият автомобил. От удара колата на доставчика изхвърча от магистралата и се разбива в локалното платно.

Смъртта на младия мъж вдигна на протестно шествие всички фирми, които са доставчици на храна във Варна. Близо 100 автомобила и над 200 души се събраха с искане за справедливо наказание.

Шофьорът, причинил смъртта на Никола, е от Варна. В колата му по време на инцидента е била и 10-годишната му дъщеря, която е била настанена в болница с леки наранявания. От Окръжната прокуратура обясниха, че той все още не е задържан и няма повдигнато обвинение, защото не са готови техническите експертизи.









Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 06.09.2016 г.
0
 
 
Ей кухи хора много.. защо имал условна присъда... ами как иначе ще прегази някой пак? Ако го вкарат в пандиза как ще гази дечица със 130 в града? Помислете малко преди да говорите! Значи хем искат да изтребят българите, хем да давали ефективни присъди- не може! Или едното или другото, а правителствата в последните години следват стриктно уставите и успешно за 25 години са стопили населението с 2 милиона, но тези темпове са незадоволителни и ако всичко е наред до 2030та още милион и половина сгазени, емигрирали или умрели от рак, инфаркт и други причинени от притеснения.
+1
 
 
Шофьорът от Варна е: а) син на висш полицейски служител, б) син на бивш служител на ДС, в) и двете. Между другото, при така стеклите се обстоятелства би било нормално да се предяви иск към проституиращият в тога съдия, постановил условната присъда при първото убийство. Второто убийство е категоричен резултат от това решение.
Aнонимен
на 05.09.2016 г.
+1
 
 
какво тьрси в лявата лента и кара постоянно в нея , на магистралата лявата е за изпреварване и след това се прибира в дясната А онзи си карал и какво очаква зад него идват засилени коли , сигурно се е правил на важен тези разносвачи са не са много умни щом носят храна А не работят в банка съизмерими са с мозък на Шимпанзен или иначе казано празни мозъци като бакшишите
0
 
 
Защо никъде не са казват имената на убиеца? Пак ще се покрият нещата.
Нито крачка назад! Зад нас е България.
на 05.09.2016 г.
+1
 
 
Абе защо им ги давате тези условни присъди,направо ги награждавайте с парични награди,калпави смотани съдии нещастни.
+1
 
 
В затвора! А присъдата да е възможно най-тежка! Едно на ръка за рецидива, ами е возил и детето си, значи и него е подложил на голям риск!
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Космическа надпревара
Конфискуват коли на пияни и дрогирани
Парламентарни избори 2023 г.
Лято 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: