Убиец разплака близка на убитите: Боклук!

Автор: Диана Бикова
Коментари (0)
13:14 / 26.01.2022
860
"Боклук" - така нарече обвиненият в двойно убийство Йордан Таков близка на загиналите. Оказа се, че това е София Ботева, дъщеря и сестра на загиналите. Жената прекъсна обясненията на Таков, който в този момент разказваше за отношенията си с разпитания предишния път свидетел Георги Христов. Подсъдимият заяви, че Христов не му е близък, за да му споделя твърде лични неща.

"Той пътува в чужбина, занимава се с момичета. Имаше компаньонка в Швейцария" - каза Таков. В този момент беше репликиран от София и той светкавично се обърна към нея и изрече обидата. Младата жена се разхлипа и на висок глас започна да пита дали околните са чули как е била наречена. "Така ли раздаваш правосъдие, а?" - изрече тя по адрес на Таков. После подсъдимият няколко пъти повтори, че съжалява, че е останал жив, предаде репортер на Plovdiv24.bg

Внезапно изригналото напрежение беше туширано от съдия Екатерина Роглекова, която предупреди, че ще извежда хора от залата и ще налага глоби, ако трябва. Таков заяви, че е бил заклещен в ъгъла и си е спасявал живота, а не е раздавал справедливост. 

Обясненията на Йордан Таков бяха предшествани от разпит на двама строители, тъй като свидетелят Георги Христов заяви, че подсъдимият бил отправил заплаха,  че ще запали буса на строител. През 2018 г. Таков наел Атанас Георгиев и Крум Велев да му построят къща до груб строеж. Бил коректен и им помагал, доставял материали и пари без разправии. Категорично отричат да са били заплашвани, нещо повече - твърдят, че нито единия от тях няма бус. След тях по желание на самия Таков му беше дадена думата. Каза, че къщата и към настоящия момент не е довършена и няма акт 15. Думите "Никого не съм заплашвал" провокираха реакцията на София.

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (0)

Още по темата (9):
17.10.2022 Извършителят на двойното убийство в "Кършияка" с още един защитник
25.02.2022 Има осъден за двойното убийство в Пловдив
19.11.2021 Пикантна подробност по време на делото за двойното убийство в Пловдив
08.09.2021 Йордан, убил баща и син, бил заплашен, че ще изнасилят дъщеря му
17.06.2021 Съпругата и майка на убитите в Пловдив баща и син през сълзи разказа за тях
02.04.2021 Двойното убийство: Йордан Таков може да изгние в затвора
Още новини от Национални новини:
Козунак със стафиди и с... батерия
Голяма новина за България и еврозоната!
Христо Крушарски започна да инжектира в облаците натриев хлорид, ...
Нинова: Това е пародия! Главчев започна като началника си Борисов...
Сняг заваля и на Витоша
Един милион българи стегнаха куфарите и тръгнаха на път през почи...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).