Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Убиецът на Виола към бившата си и сестра й: Ще ви разчленя и излежа!
Автор: Екип Burgas24.bg 10:35 / 28.06.2017Коментари (11)1656
©
"Ще ви избия", "Ще ви разчленя и после ще ви излежа". Това са само част от есемесите, които 28-годишният убиец Стефан Станев пращал на бившата си съпруга Благовеста и сестра й Станислава. Жената и семейството й подали 4 сигнала в полицията срещу наркомана, а един от тях е изпратен в прокуратурата с мнение за образуване на дело за заплаха за убийство. Това са заявили от МВР пред "Телеграф". Станев беше арестуван до заведение в Созопол, след като закла по особено жесток начин 28-годишната студентка Виола Николова в жилището си в кв. "Света троица" в София.

Наркоманът първо строшил черепа на гаджето със стик за голф, след това забил нож в гръкляна й. Острието обаче се счупило и той взел втори нож, с който пробвал да й отреже главата. Накрая завил трупа с одеяло и сложил плюшено коте отгоре. "Този човек е изключително жесток. Мотивът му е ревност. Предупреждаван е писмени назад във времето за заплахи към бившата си съпруга и семейството й", коментира пред "Телеграф" главният секретар на МВР Младен Маринов. 

Заплахи Преди да се запознае с Виола, Стефан имал брак с друга жена - Благовеста, от която има дете. Тъщата Красимира Манчева още преди два дни разкри, че той е тормозел и по-малката й дъщеря Станислава. Изпращал й съобщения със сексуален подтекст, както и със заплахи за убийство. При други пък плашел да избие цялата фамилия. Срещу него Благовеста подала два сигнала в полицията, сестра й един и майката един, сочи справката на силовото ведомство.

Полицаите викали Стефан и му издавали предупредителни протоколи. Той пък се оправдавал, че бил афектиран заради провалени срещи с дъщеричката й, затова плашел бившата си жена. Психо Стефан се запознал с Виола в клиниката за наркомани във Варна, където се лекувал. Събрали се да живеят заедно преди 3-4 месеца, но постоянно се карали. Станев бил безработен, като го издържало семейството му. Майка му била заможна жена, с три аптеки, които се занимавали с лекарства за онкоболни. Именно тя му купила и джипа "Волво", с който Стефан избягал към морето. 

В ареста наркоманът постоянно обяснявал, че е луд, разкриха ченгета. Той признал за кървавото убийство на Виола, но твърдял, че тя е грешница и води порочен начин на живот. Така на практика той я "спасил" от този покварен начин на съществуване. "Според експерти Стефан се прави съзнателно на психически болен, но тепърва ще бъде изследван", коментираха ченгета.



Още по темата: общо новини по темата: 14
23.01.2019 »
09.12.2017 »
05.11.2017 »
03.11.2017 »
03.11.2017 »
12.10.2017 »
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Но и ти да си там и да му правиш дудуци.
+1
 
 
Господа властимащи кога ще върнете смъртното наказание?
0
 
 
Такива богати изроди трябва да подлежат на смъртна присъда,без право на обжалване. Сега мама пак ще плати, където трябва и копелето след половин година в психиатрията ще е пак на свобода готов пак да убива.
+1
 
 
Ясно значи, ще го помотаят, клиника за психо и дрога и е готов за номи убийства
+1
 
 
НЕма такава държава. Доста хора ще избягат още. Нека да е луд,но нека да е в затвора. Там ще стане нечия приятелка на някой,то тогава и него ще му разпорят от е...е,но друго.
+1
 
 
Ако него го разчлени баща й - присъдата веднага ще влезе в сила. А сега този ще го пуснат след 3г. макс, е*ати държавата.
0
 
 
...добре ве хора..,не че с някой по убавец не можеше да се случи..,ама момичето наистина е доста красиво,като модел е ,какво е правила с тоя изсъхнал,гнусен и кльощав наркоман.Ако разбира се това е момчето от снимката.Тооооолкава ли да е сляпа тая любов.Един джип и малко аптеки ли накланят везната.Приятелката и казва,че била доста харесвана.Ми виждаш го кльощав наркоман-бегай.В тия жеги им залепват платките и ги вършат все такива.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Бургаското летище
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: