Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Убиецът на трима младежи: Шофирах години без книжка, защото нямах време да си изкарам
Автор: Екип Burgas24.bg 09:43 / 01.02.2017Коментари (4)1244
©
Хюриет Сюлейманов, който преди 3 години уби в катастрофа трима младежи край Луковит, се е опитвал да убива полицаи, като нееднократно е участвал в гонки и пукане на гуми. Това разказа Валя Гетова, майка на загиналата Цвети, пред Нова телевизия. 

Той се опитва да мачка хора с колата си, това е стереотип, в който колата е част от него, обясни жената. Преди три години Хюриет, карайки без книжка, удари фатално колата с четиримата младежи. След това избяга и бе върнат от Германия. Днес Сюлейманов вече излежава присъдата си от 15 г. в Софийския централен затвор. Не иска да показва лицето си пред камера на Нова тв.

"Защото се притеснявам. Бях заплашен от родителите на загиналите", заяви Хюриет. Разказа, че го заплашвали по интернет и Фейсбук с думите: "Циганин, ще те убием, уби ни децата!" Бяха ме намерили, обиждат ме. «От тая гледна точка аз взех едно трудно решение, след като ме пуснаха под домашен арест, казах си, че ще излизам, защото все пак ме заплашват. Казаха ми, че съм циганин, ще ме трепят. Уплаших се да се явя на дело. Освен това приятелката ми отива да свидетелства и там, в съдебната зала, са я хванали за косата", разказа шофьорът без книжка. Той избягал от България с автобус през Русе и отишъл при близките си в Германия. "Започнах да работя като строителен предприемач. Наемах работници да работят", разказа Хюриет.

Арестували го в Щутгарт. Хюриет Сюлейманов разказа своята версия за катастрофата: "Тяхната кола стига до мен на 100 метра, отклоняват се от тяхното платно, удрят ме мен, в лявата страна, челно. Смятам, че експертизите, които са направени в Червен бряг са манипулирани от родителите на загиналите. Те си плащат, не аз." Попитан защо се е опитал да обвини приятелката си, че тя е карала, Хюриет обясни, че тя му е предложила и му казала да бяга. Разказа още, че шофира 15-16 години без книжка, защото нямал време да си изкара. Той обяви, че процесът срещу него е бил несправедлив, защото е съден без да присъства, представляван от служебен адвокат. Съжалявам много, извинявам се на родителите, завърши изповедта на Хюриет. 

"Сърцата са ни разбити и съкрушени. Чувствам мъка, гняв, омерзение и погнуса от чутото", коментира майката на Влади Галя Горанова, която заедно със съпруга си изгледа разказа на Хюриет от студиото на Нова тв.

"Хюриет е престъпник-рецидивист, убиец на деца. Уби Влади, Цвети и Ники. И осакати Иван за цял живот". Тя отрича да са отправяни заплахи към Хюриет или приятелката му, нито да са правени опити да се влияе на експертизите за катастрофата. Опитвайки се да се спасява, той може да твърди много неща, в главата му има сценарий, защото е уплашен. Но заплахи няма как да са отправяни, коментира почернената майка.









Зареждане! Моля, изчакайте ...
Когато знам какво ми е само аз си знам какво ми е! Жалери
на 01.02.2017 г.
+2
 
 
Имал е малшанса .... като гледам тук в Пловдив с 3 жертви още не е в затвора.
+8
 
 
Бащата на Влади много добре го каза, че Хюриет е продукт на политиците и не е единствения, който е по улиците. Много са, ужасно много, нагли са, нахални са. Думи като омерзение и погнуса са недостатъчно описателни за чувствата, които изпитваме, когато ги срещаме или слушаме от екрана тези безмозъчни същества. На всичкото отгоре имат повече права от нас. Опитал се е да прегази полицай и са го докарали до 6м условно?!?!?! Това същество не подлежи на превъзпитание, обучение или дресировка, никога няма да спазва елементарни правила, не съм сигурна, че трябва да го издържаме доживот в затвор, но съм сигурна, че няма място навън, дори и след 15 години.
Нито крачка назад! Зад нас е България.
на 01.02.2017 г.
+7
 
 
Този още ли е жив? Че защо?
Aнонимен
на 01.02.2017 г.
+8
 
 
Какви заплахи ? Като излезе на кол го побийте и в някое дере.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Бургаското летище
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: