Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Учебник по джихад на български заля Родопите
Автор: Екип Burgas24.bg 09:57 / 24.01.2016Коментари (10)865
©
В България се изучава джихад и то с учебници, написани на чист български! Проповядването на "свещена война" срещу християнството е забранено у нас, но явно никой не се съобразява със забраните, а държавата нехае какво се случва под носа й, пише "Флагман". На независимите депутати и на Лютви Местан отдавна им дърпат конците от Турция, призна тази седмица бившият Главен мюфтия Недим Генджев. Той разкри, че в турското Министерство на религиите има 95 служители, които работят за мюсюлманите в България, пращат учители, пращат много пари, контролират големите джамии и промиват мозъците на помохамеданчените българи - помаци в района на Родопите, както и на турското население у нас.

"Те застрашават националната ни сигурност, защото проповядват и джихад, а проповядването на исляма е много по-радикално отколкото в съществуващите досега джамии", каза още Генджев.

През последните години в Родопите и Южна България напълно безконтролно навлязоха ислямски проповедници, които учат възпитаниците си на радикален войнствен ислям. Промъкнаха се и представители на "Ал Уакф ал Ислями", която е една от най-опасните ислямистки секти - групировки. В глухи, забравени от Бога селца се издигнаха скъпи джамии, в част от които има и ислямски училища.

Ученици веднага се намериха, тъй като населението там е много бедно, а в ислямските училища се раздава безплатна храна, на питомците се дават дрехи, а тези, които се учат добре и усвояват Корана, турския и арабския, се водят на безплатни екскурзии в Турция и им се показват най-бляскавите улици и магазини, както и джамиите с молещи се по пет пъти на ден хора. И им се обещават онези митични девици, а на село няма ни една.

Промиването на мозъци тече с пълна сила. У нас видно се обучават джихадисти, щом има и учебник. Той пък е за помаци, които не знаят турски, но бързо ги приобщават към новата вяра и новите правила.









Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Да ме извиняват либерално и а*ално настроените, ама ... ако има чалъм, бих забранил исляма в Европа. Да си ходят в Анадола и още на изток. Шапка им свалям на Швейцарците, дето си забраниха минаретата и ги изпобутаха! Ама на тях никой нищо не може да им каже... ние пак ще се надупим, че колко му е вместо История Славянобългарска да учим К*рана и как да си режем оная работа.
Aнонимен
на 24.01.2016 г.
+1
 
 
СТИГА ВЕЧЕ ----пълен смях
+3
 
 
ЕВРОЛИБЕРАЛНИ пе**ли НИ УПРАВЛЯВАТ !!
Aнонимен
на 24.01.2016 г.
+3
 
 
ЩЕ СЕ ЗАТРИЕ СЪВСЕМ ТАЗИ ДЪРЖАВА НАКРАЯ
+2
 
 
Също и тече масово въоръжаване на същата прослоика...
Aнонимен
на 24.01.2016 г.
+7
 
 
има ли органи или служби БГ ...... ???
+12
 
 
Докога? Къде са органите? От органите са налице само задните им части и джуките да целуват враговете! Дотам я докарахме с мераците кой да бъде на власт, а държавата - майната й!
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Природни стихии
Изграждане на Национална детска болница в София
Бюджет 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: