Ученичка за треньора си: Караше ме да гледам порно

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (2)
17:28 / 01.02.2016
1670
Софийската районна прокуратура е разпоредила на Столичната дирекция на вътрешните работи да провери достоверността на публикации в медиите за извършени блудствени действия от страна на треньор по джудо с подготвяни от него деца, съобщиха от прокуратурата. 

Указаният срок за извършване на проверката е 30-дневен, като след нейното приключване материалите ще бъдат докладвани в СРП за преценка налице ли са достатъчно данни за започване на досъдебно производство.

В репортаж на "Нова телевизия", излъчен тази сутрин, се твърди, че един от треньорите по джудо в Спортното училище в София системно е опипвал момичетата, на възраст между 13 и 16 години, докато им правил масаж в кабинета си. Едно от децата твърди, че е било изнасилено.

"Карал ме е да гледам порно и даже да опитваме някои неща", разказва едно от момичетата.

Тормозът бил от няколко месеца, но ученичките били изплашени и се се срамували да разкажат за случаите. Треньорът пък ги заплашвал, че ако разкажат на някого, ще бъдат изключени от училище.

65-годишният мъж отхвърля обвиненията. Според него е имало бащински прегръдки и целувки с момичетата, но нищо повече. Той дори твърди, че на тези години вече няма ерекция.

Треньорът, който става легенда в джудото още като състезател, има съпруга и две дъщери. Неговата версия е, че момичетата, които са се оплакали, не са могли да издържат на натоварванията и това е причината за атаките.


Виж коментарите (2)
Още новини от Национални новини:
Ето кой е загиналият при инцидента с Кирил Петков
Д-р Миндов: Почва като обикновена вирусна инфекция
Борисов попита защо правителството на Кирил Петков не е сменило р...
Експолицаят Караджов, осъден на доживотен затвор се е барикадирал...
Лоши новини за любителите на лова у нас
Кирил Петков с първи коментар след катастрофата


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).