Ученичката, обвинила екскмета на Пазарджик в изнасилване, била много пияна

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (15)
10:41 / 19.01.2016
1127
В кръвта на ученичката, която обвини бившия кмет на Стрелча и Пазарджик в изнасилване, е открито голямо количество алкохол. Това сочат експертизите, които не са установили други упойващи вещества. Според източници на Нова телевизия става дума за поне 300 грама.

"Устата на момичето е била сцепена и тя цялата е била в кръв". Това заяви роднина на 16-годишното момиче.

"Когато я видях, тя беше много зле и не си спомняше нищо. Много е тежко. Не мога да повярвам, че това се случи при положение, че тя му се доверяваше много", заяви нейна приятелка.

Протестите срещу Иван Евстатиев, бивш кмет на Стрелча и Пазарджик и настоящ общински съветник в Стрелча, продължават и вече не са само вечер, а през целия ден, показа репортаж на Нова телевизия.

Напрежението нараства с всеки изминал ден, бабата на пострадалото момиче заплаши, че ще протестират докрай срещу този педофил и се закани, че ще му отреже мъжкото достойнство и ще го хвърли на площада.

Хората са обезпокоени, че ако делото се гледа в техния град, няма да има справедливо правосъдие за Евстатиев, обвинен в изнасилване на 16-годишната ученичка. Затова вероятно процесът срещу него ще е в Пазарджик.

Протестиращите в Стрелча не са съгласни със заключението на полицията, че не е имало физическо насилие срещу момичето, а само сексуално посегателство. 

Свидетел разкри, че ученичката е била с цепната устна и цялата в кръв, когато я видял. Нейни съученички пък са посетили пострадалата Ирина и твърдят, че пострадалата е в шок.

Стана ясно още, че майката на момичето е била секретарка на Евстатиев, когато той е бил кмет на Стрелча и винаги го е защитавала. 

Жена от протестиращите, която се представи като лидер на местната соцорганизация, обвини БСП, че е издигнала отново Евстатиев за кмет, когато хората не са го искали.


Виж коментарите (15)

Още по темата (40):
06.02.2019 Какво се случва с бившия кмет и ученичката, с която прави секс?
15.08.2018 Осъденият за изнасилване на ученичка кмет излезе от затвора предсрочно!
05.05.2017 Ташкена Колчева: Клиентът ми е в потрес, не е продумал нито дума!
02.05.2017 Пловдивският съд прати за 6 г. в затвора екскмет за секс с ученичка!
25.04.2017 Лекар: Ирена не е била девствена, когато е станала случката с екскмета
27.01.2017 Лекар установил, че Ирена не била девствена, бащата: Детето ми е
почтено
Още новини от Национални новини:
От 3 до 33 градуса през този месец
БНБ съобщи новина за лихвения процент
Шофьорите да внимават: Очаква се засилен трафик днес
14-годишно дете е в болница след бой в училище
Велика сряда е
Работодателят ви дължи минимум двойно увеличение


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).