Ученици от "Отец Паисий" закичиха бургаските полицаи с мартеници

Автор: Иван Сотиров
Коментари (0)
16:45 / 26.02.2019
1325
С пожелание за здраве, късмет и много щастие, малчуганите от училището  за  деца  с ментални   увреждания  "Отец Паисий" – Бургас закичиха с ръчно изработени мартенички началниците на различни структурни звена и районни управления в ОДМВР – Бургас. Нетрадиционно с благопожелания и наричания за добро, възпитаниците на учебното заведение изненадаха полицейските служители на седмичната им среща, като първия подарък бе за Директорът на ОДМВР – Бургас - старши комисар Калоян Калоянов - великденско цвете от вълнена прежда, изработено в духа на българските традиции.

С мартенички бяха закичени и служителите от "Охранителна полиция и КАТ" от градските районни управления, чийто началник – комисар Неделчо Рачев бе сред организаторите на благотворителния футболен турнир, сумата от който в размер на 5 750 лв. бе дарена за нуждите на специализираното учебно заведение.

Старши комисар Калоянов благодари на възпитаниците на "Отец Паисий", ръководени от г-жа Роси Евтимова за прекрасната изненада, като за пореден път декларира готовността на полицейските служители да подкрепят малчуганите и със следващи благотворителни инициативи.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Борисов: Алексей Петров беше бащата на сглобката
Делян Добрев разкри какво се е случвало на срещите между него, Ас...
Делян Добрев: Не знам какво значи "фишек на ДАНС" - хората твърдя...
Ексклузивно: Парламентът вкарва извънредна точка в програмата си ...
Главчев: България остава последователна в подкрепата си за Украйн...
В този наш затвор няма да има решетки


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).