Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Учители плашат с 40 дни стачка, ако родителите слагат "бръмбарчета"
Автор: Екип Burgas24.bg 16:19 / 18.05.2017Коментари (40)1160
©
Ако родителите продължават да слагат "бръмбарчета" в яките на децата си, чрез които да се подслушва работата на учителите, ние ще излезем за 40 дни и ще повторим учителската стачка". Това заяви председателят на Синдиката на българските учители Янка Такева, цитирана от Дарик радио.

Тя изрази и несъгласието си за въвеждането на видеонаблюдение в детските градини и ясли.

Според Такева трябва да се подписва договор между преподавателите и родителите, за да може всяка от двете страни да поеме конкретни ангажименти.

"Близо 14% от българските деца са неграмотни и причината за това не са учителите, а родителите, които не изпълняват конституционното си задължение да ги изпращат на училище", коментира още синдикалният лидер.









Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Аз дори предлагам да напускат, да не се морят:)
0
 
 
Тоя народ ще се оправи само с бой бой бой и когато се научи,че кактонима претенции,така и всеки гражданин има отговорности....
0
 
 
В държава в която бият лекарите и се гаврят с учителите няма бъдеще. Направо нямам думи, 18 годишна циганка бие мед сестра понже "забила силно иглата" - е как се забива игла? Учителката крещяла на дете, ами аз на записа чувам най-вече детски крясъци, ако му шепне, няма да я чуе. Агресивните майки и татковци какво ще правят в училище, ще стоят в междучасието да си вардят детето ли?
0
 
 
Точно защото човек поверява детето си в нечии ръце, би следвало да изисква тези ръце да бъдат сигурни . Преди не е имало камери в яслите, защото такива не са съществували. Аргументът ви струва толкова, колкото аргументите на тези, които не искат да слагат децата си в седалки , когато са в кола.
0
 
 
Тази комуно-лелка Такева вместо да плаши гаргите, да вземе да си стегне съсловието. Щото ако решат, родителите могат да се оправят и без учители. По-интересно е какво ще правят учителите без деца по класните стаи...? :)
+2
 
 
Това няма значение,все едно доктора да си избира пациенти.Съгласна съм за семейството,но учителят е за това там ,не да възпитава ,а да предцени това дете по-какъв начин да се работи с него.За мене просто трябва да има кадри точно за тази професия и то добре обучени.Всичко е педагогика,нима всеки учител е от прекрасно семейство или децата му?Познавам лично деца на възпитатели в пъти по-зле от деца на обикновенно работещо семейство.
Aнонимен
на 19.05.2017 г.
+1
 
 
който не харесва да си гледа детето в къщи. много претенции имате защо не се хванете да работите като учител да видите за какво става въпрос. да идват родители да ви бият, децата да ви обиждат да правят каквото си искат. вие как ще работите ако сте на тяхно място. учителят няма авторитет пред децата когато родителите нямат възпитание в отношенията си с учителя. нямат никакъв респект. като гледам днешните родители пълни лигльовци.
+1
 
 
Майки, спрете да правите кариери, а се борете за правото да си гледате децата!
+1
 
 
А дали някои ученици ще се стреснат,или ще продължат с маймунското си държание?
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Юни 2017 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Грипна епидемия обхвана страната
Лято 2024
Катастрофи в България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: