Утре са възможни превалявания

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
16:39 / 14.04.2017
1196
През нощта и над южните райони облачността ще намалее и в по-голямата част от страната ще преобладава ясно и почти тихо време. Минималните температури ще са между 4° и 9°. Утре, през по-голямата част от деня ще бъде предимно слънчево. Ще се появи слаб вятър от югоизточната четвърт. След обяд ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и до вечерта на места главно в югозападната половина от страната ще има краткотрайни валежи, в отделни райони - придружени с гръмотевици. Максималните температури ще са между 20° и 25°, малко по-ниски по морския бряг.

Атмосферното налягане е близко до средното за месеца, но в следобедните часове ще започне да се понижава.
Над планините преди обяд ще е предимно слънчево. След пладне ще се развива купеста, в масивите на Южна и Западна България - купесто-дъждовна облачност и до вечерта на места там ще превали и прегърми. На височина над 2400 метра валежът ще преминава в сняг. Вятърът ще се ориентира от югозапад и ще е до умерен. Максималната температура на височина 1200 метра ще е е около 12°, на 2000 метра - около 6°.

Над Черноморието ще е предимно слънчево. На места в сутрешните часове по южния бряг, видимостта ще е намалена от мъгла. Ще духа слаб вятър от юг-югоизток. Максималните температури ще са 15°-18°. Температурата на морската вода е 10-12°, вълнението на морето ще е 1-2 бала.


Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Простреляното в главата 2-годишно дете вече е извън реанимация
Икономист за Закона за хазарта: Случва се нещо много странно. Тов...
Туроператорите нямат право да не приемат рекламацията ни за некач...
Важни съвети за пътуващите по празниците
Слави Трифонов загуби дело за много пари
Проф. Рачев каза какво ще е времето по празниците


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).