Утре в почти цялата страна ще вали дъжд

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
16:43 / 18.03.2021
753
През нощта над по-голямата част от страната облачността ще бъде значителна. Превалявания от дъжд ще има в североизточните райони от страната, а до сутринта ще превали и в Югозападна България, в планинските райони - сняг. В Дунавската равнина ще духа слаб западен вятър.

Минималните температури ще бъдат между минус 2° и 3°. Утре на много места, главно в Южна България, ще има валежи от дъжд, но от запад ще започнат да спират. Облачността над страната още преди обяд от запад бързо ще се разкъсва и намалява до слънчево време. Ще духа слаб, в Дунавската равнина умерен вятър от запад-северозапад. Максималните температури ще бъдат предимно между 6° и 11°. Вечерта от юг-югозапад ще започне ново увеличение на облачността, отначало средна и висока.

Над планините в сутрешните часове и преди обяд ще има валежи от сняг, но от запад облачността ще започне да се разкъсва и намалява и в следобедните часове над повечето райони вече ще е слънчево. Ще духа до умерен, само по най-високите върхове временно силен запад-северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 1°, на 2000 метра - минус 6°.

Над Черноморието ще бъде облачно, по южното крайбрежие с валежи от дъжд. Вечерта облачността временно ще се разкъса и намалее. Ще духа до умерен северозападен, по южното крайбрежие север-североизточен вятър. Максималните температури на въздуха ще са между 7° и 8°, колкото е и температурата на морската вода. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Специалистът по право Димитър Стоянов: "Аз съм Кирил Петков и не ...
Вижте всички оценени професионалисти в Бургас - Сигурно сте чули ...
Може ли резултатът за коклюш да се окаже фалшив?
Ето кога коклюшът може да бъде коварен
Изтеглиха номерата на машините, които ще бъдат удостоверени за съ...
Главчев: Имам доверие към всички министри в моя кабинет


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).