Ужас! Момиченце тръгна към детска площадка, озова в хирургията шинирано!

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (8)
09:36 / 28.06.2018
1291
Същински ужас преживя пловдивчанка, чието дете попадна в изключително неприятна ситуация. Жената се свърза с Plovdiv24.bg, за да разкаже:

Здравейте, искам да разкажа една история, която се случва до детска площадка в Пловдив, квартал "Кършияка". Денят е 2 юни, дъщеря ми е с баба си и племенника ми следобед, след като са решили да отидат на детската площадка и тревната площ срещу клиника "Луксор" да играят на топка.

Изведнъж дъщеря ми Мария пада в една отворена шахта, в дупка, която не се виждала от тревата. Това се на мира до детската площадка. След като пада дъщеря ми, започва от крака й да тече силно кръв, бабата отива да види какво става и целият й крак от коляното до долу разкъсан. Викат бърза помощ, но през това време, докато дойде линейка, от очната клиника я превързват и я качват в линейка.

През това време брат ми ми се обажда да ми разкаже, понеже аз съм на работа, тръгвам си и отивам в спешното, където вече разбирам, че дъщеря ми ще бъде оперирана, защото има скъсано сухожилие и мускул. Последва рентген, изследвания и я вкараха за операция. Всичко минава добре и ни приемат в болницата с гипсова шина е. 22 дни, след като свалихме конците и шината, дъщерята ми все още куца и се иска време да се възстанови.

Да, ще се оправи, но аз се питам редно ли е, логично ли е до детска площадка да има такива дупки - дупки, където децата играят? Къде тогава да ги пуснем в лятната ваканция да играят като Общината не е взела необходимите мерки? Пращам ви и снимки...

Виж коментарите (8)
Още новини от Национални новини:
Земетресение у нас
Кога в България ще преминем на 4-дневна работна седмица?
Какво да правим, ако ни излезе положителен тест за наркотици, но ...
Крум Зарков: В държавата има криза, действията на служебния кабин...
Проф. Хинков: Решението не е да се спре строежът на частната детс...
Майка намери 15 кърлежа по детето си след разходка: Цялата буза и...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).