Ужас! Намериха мъртви майка и син в дома им, задушили се при правене на зимнина

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
13:14 / 10.10.2019
1339
Криминалисти на ОДМВР-Търговище изясняват обстоятелствата около смъртта на майка и син. Вчера около 16,30 ч. безжизнените им тела са намерени в дома им в жилищна кооперация в кв. "Запад“ в гр. Търговище. Своевременно на място са пристигнали полицейски и медицински екипи. Извършен е оглед на местопроизшествието, при който не са констатирани видими следи от насилие.

Най-вероятната причина за смъртта е задушаване, съобщава БТА. Двамата са варили зимнина на газов котлон на балкона при плътно затворени прозорци. Входната врата на жилището на четвъртия етаж също е била заключена и за отварянето ѝ е бил повикан ключар.

Аутопсия ще установява причините за смъртта на 51-годишната жена и 27-годишния й син. По случая е образувано досъдебно производство и работата по него продължава под наблюдението на прокурор от Окръжна прокуратура-Търговище.

Виж коментарите (1)
Още новини от Национални новини:
Джип предизвика тежка катастрофа, шофьорът бил много пиян
Една област въведе спешни мерки заради заболелите от коклюш
Увеличават заплатите в Българската армия с 30%
Черни облаци надвиснаха над Лена Бориславова, отива на съд за кле...
Енергийният министър отива в Турция, за да предоговаря споразумен...
Има ли шанс стойността на имотите да започне да се понижава?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).