В Одрин: Търговци оправят сергиите още по тъмно, за да посрещнат нашенци

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (5)
14:51 / 30.04.2022
653
Денят се познава от това как си подредил сергията си още в 3 часа сутринта (за някои - 3 часа през нощта), за да изненадаш приятно пристигащите от България. Не само с цени, но и с визия на търговски обект, който да накара дошлия на алъш-вериш да си остави парите тук с кеф.

Одринският журналист Ресул Оручоглу показа как местните търговци се подготвят за поредния ден на големите обороти и голямото харчене на българи и гърци, пише "24rodopi".

Акцент в репортажите на местните медии е подготовката за Рамазан Байрам, който започва на 2 май. Повечето интервюирани нашенци отбелязват скъпотията в България като основна причина да пътуват, въпреки огромните опашки на границата.

Йозкан Шабан, който е пристигнал от Разград, казва: "За празнични покупки сме тук - подаръци за децата, дрехи, козметика, баклави и други сладки, всичко, което ни е необходимо за Байрама“.

Виж коментарите (5)
Още новини от Национални новини:
Съвет: Търсете жилище за ремонт, а не такова, в което да се нанес...
Българка е приета в колежа, където са учили Илон Мъск и Доналд Тр...
Картата за утре свети в зелено
Автомобил изгоря в аварийната лента на АМ "Тракия"
МО: България няма да участва по никакъв начин с военни на територ...
Мнение от НОИ: Пенсиите се използват като залог в предизборната к...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).