В Слънчев бряг отчитат спад в кражбите и през този летен сезон

Автор: ИА Фокус
Коментари (0)
12:32 / 27.08.2023
654
Изпълнителният директор на "Слънчев бряг“ АД г-жа Соня Енилова проведе работна среща с ръководството на РУ Несебър в лицето на главен инспектор Коста Кирязов. По време на разговора стана ясно, че благодарение на работата на полицията, както и на доброто партньорство и взаимодействие между органите на реда и дружеството, стопанисващо и управляващо инфраструктурата в най-големия курортен комплекс у нас, и тази година се регистрира значително намаление в броя на кражби и грабежи на територията на Слънчев бряг Зона Изток. Това съобщават в свое прессъобщение от "Слънчев бряг" АД.

"Изказваме благодарност на главен инспектор Коста Кирязов, както и на ОД на МВР Бургас за отличните резултати, които се постигат в осигуряването на реда и сигурността в Слънчев бряг по време на активния летен сезон и тази година“, заяви Соня Енилова. През Лято 2023 г. се отчита и съществено намаляване на броя на противообществени прояви в централната зона на комплекса и на територията на активните нощни заведения. "Силното полицейско присъствие по централна и крайбрежна алея през активните летни месеци също влияе положително за сигурността на туристите“, коментира още изпълнителният директор на "Слънчев бряг“ АД.

И през този туристически сезон в колаборация с РУ Несебър дружеството собственик на инфраструктурата в Слънчев бряг подсигури и присъствието и работата на двама чешки и двама румънски полицаи. В последните 5 години част от инвестициите от страна на "Слънчев бряг“ АД са в системи за ефективно видеонаблюдение и охрана на комплекса по време на активния туристически сезон. Над 350 камери покриват 80% от територията на най-големия комплекс у нас Зона Изток и улесняват работата на полицията при разследване и разкриване на нередности. Изградена е система за разпознаване на регистрационните номера на превозните средства, която следи движението на всяко МПС от влизането до изхода от комплекса.

Виж коментарите (0)

Още по темата (1106):
05.02.2024 Цените на чадърите и шезлонгите на плажа скачат нагоре!
30.11.2023 Кои туристически дестинации у нас са предпочетени от европейските туристи
21.10.2023 Лятото май няма намерение да си тръгне, плажът на Бургас се напълни
14.10.2023 Кадрите не са от Египет, а от Слънчев бряг: 14 октомври, 14:40 часа
11.10.2023 Късметлия намери часовник за 300 000 лева на централния плаж на Слънчев
бряг
10.10.2023 Настояват за нов регламент на системата олинклузив
Още новини от Национални новини:
Ще има ли увеличение на заплатите на медиците?
Правото ни на неплатен отпуск – кога и при какви условия
Катастрофа с четири тира затвори у нас
Излезе пробата за алкохол на машиниста, управлявал катастрофирали...
В АЕЦ "Козлодуй": Започва презареждането на пети блок с американс...
Тленните останки на цар Фердинанд пристигат у нас


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).