В ареста намериха подходящо решение за Емили

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
15:56 / 09.04.2023
1767
Емили Тротинетката е в самостоятелно жилищно помещение, тоест килия в пловдивския арест. Това съобщиха за "24 часа" от правосъдното министерство.

Повод за питането станаха десетките коментари и дори бъзикни във фейсбук в каква килия е Емили. Някои предположиха, че "е в мъжка, други - в женска, а трети - по средата". Оказва се обаче, че пловдивските служители на съдебната охрана и местата за лишаване от свобода са взели най-разумното решение - да я настанят сама в килия, далеч и от мъжете, и от жените. 

По лична карта 21-годишната блондинка се води Даниел Йорданов, но се представя като Емили Йорданова. Самата тя се определя като лесбийка, която живее в семейна триада, или още в полиаморна връзка. В тази връзка са 36-годишният Тихомир Рангелов, който нашумя покрай участието си във "Фермата". Тогава той беше гей, който имаше дълга моногамна връзка с мъж. После стана блондинката Мелиса и започна процедури по смяна на пола, включително с хормонални медикаменти. Отслабна много и мускулите му на фитнес инструктор и експерт по здравословно хранене, се стопиха. През миналата година обаче Мелиса отново стана Тихомир. Причината беше, че искаше да сключи брак с Емили, а както е известно, нашата конституция не разрешава еднополови бракове.  Дали обаче е възможен този брак не е много ясно, защото по лична карта пък Емили се води мъж. 

Тихомир обаче може да се ожени за третия човек в тяхната полиаморна връзка - Елизабет, която е бисексуална. За любовта си тримата споделят обстойно в ютюб канала си и много хора се радват на хармоничните им отношения. Самите Тихомир и Елизабет казват, че са моногамни, а в триадата само Емили има любов и извън връзката. 

Малко вероятно е по това обвинение Емили да влезе в затвора, защото има чисто съдебно минало, няма други криминални прояви, и най-вероятно наказанието и би било условно или административна глоба.

Виж коментарите (0)

Още по темата (76):
29.11.2023 Тихомир-Мелиса разказа как и защо е сниман скандалният клип
17.10.2023 Адвокатите на Чеченеца, Тротинетката и Куката с общо желание
22.07.2023 Майката на Денислав за Чеченеца, Тротинетката и Куката: Искаме тормозът да
спре
20.07.2023 Емили Тротинетката: Момчето само си го поиска
20.07.2023 Свидетел: Тошо Куката сплашва Денислав като го притеснява на работното му
място
19.07.2023 Милен Стаматов (Готти): Не съжалявам, че разпространих видеото на Тротинетката, Чеченеца и Куката, но делото ще се проточи
Още новини от Национални новини:
От 1 март 2025 г. няма да има бензин на територията на страната?
До вчера под домашен арест, днес Божков е устремен към парламента...
Росица Матева: Подготовката върви в срок, две партии са се отказа...
Нинова: ГЕРБ си остава нашият основен политически опонент
Божков вече няма да е под домашен арест, наложиха му парична гара...
МВР отчете сериозен спад на тежките ПТП по Великден


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).