В ход ли е нов сценарий за сваляне на правителството?

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (15)
09:31 / 27.01.2016
2276
В ход е сценарий за сваляне на правителството. Той включва протести, които ще започнат още в четвъртък пред Народното събрание. Такава информация са получили в Министерския съвет. 

Сигналите са подадени от футболни агитки, които са призовани да излязат на митинг срещу властта на 28 януари от 15 часа пред Народното събрание, обяви директорът на правителствена пресслужба Севделина Арнаудова по БНТ.

За същата дата върви призив за метеж през социалната мрежа "Фейсбук", под надслова "Национален Протест срещу безобразията в България".

Говорителят на премиера Бойко Борисов бе категорична, че протестите за събаряне на властта се организират от същите хора по стария познат сценарий от предишните блокади на жълтите павета, когато през 2013 г. бе свален първият кабинет на ГЕРБ.

Според Арнаудова с разпространяването на клеветите за измислен съветник на премиера, който е искал подкуп от американски инвеститор за "Химко", се атакува директно Бойко Борисов, за да се прилепи името му към думата "корупция". 

Тя уточни, че министър-председателят няма нито съветник, нито съдружник с фамилията Богданов и следователно рушвет на потенциални инвеститори за предприятието не е бил искан.

Крайната цел е дестабилизация на държавата, категорична е шефката на пресцентъра на Министерски съвет.

Виж коментарите (15)
Още новини от Национални новини:
Станишев: Много войводи, малко четници
Половината безработни у нас са със средно образование
Шофьор остана без работа заради фалшиво положителни тестове за на...
Корнелия Нинова: Днес ни чака много сериозно решение
Хлебар: Поредният предизборен фойерверк!
Тодор Капитанов: Кодексът на труда е най-нарушаваният закон у нас...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).