Валентина Маренова: Все повече хора търсят своя смисъл и цел в живота

Автор: ИА Фокус
Коментари (0)
10:42 / 05.01.2023
405
Все повече ми прави впечатление, че хората търсят своя смисъл. Каква е моята цел в живота, не се чувствам удовлетворен, искам да разбера каква е моята мисия. Може би и с прехода на Плутон в новата енергия на водолея тези въпроси ще стават все по-чести и хората ще се обръщат към все по-духовните неща. Това коментира астрологът Валенитна Маренова във връзка с тазгодишните астрологични събития в сутрешния блок "Добро,утро България“ на радио "Фокус“.

Тя уточнява още, че планетата Плутон е символ на трансформацията, която този път ще бъде насочена към съзнанието на хората. Промяната ще бъде по-осезаема за хората, които са "здраво стъпили на земята“.

"Добре е да имаме някакъв поглед към невидимият свят, който е много по-голяма част от нашето съществуване“,каза тя.

Плутон е планета с бавен преход, която е символ на колективното и според Маренова ще окаже влияние и в световен мащаб.

"2023 за кратко ще усетим световни трансформации, защото Плутон за кратко ще навлезе във водолей от 23 март до 10 юни. Очаква ни някакво разместване на политическата система, нали световни лидери или някакви икономически организации ще се разместят пластовете. Може някакви тайни да излязат на повърхността, но това е само едно предзнаменование за нещо, което ще се случи 2025 година, защото тогава Плутон окончателно ще премине във водолей“, допълни още тя.

Според анализа на астролога въпреки всичко 2023 се очаква да бъде по-спокойна от предходната, благодарение на няколко фактора.

"Това е вече разпадналият се през декември месец аспект Сатурн- квадрат-Уран ,борбата между старото и новото ,борбата между това установеният ред, който познаваме всичко, което ни е познато и в което усещаме стабилност така или иначе под някаква форма се разруши и оттук нататък се установява новия модел“, каза Маренова.

Това, че тази година в китайският хороскоп е годината на заека също оказва благоприятно влияние, като все пак трябва да се оглеждаме за опасностите около себе си. Затъмненията през годината ще бъдат само 4, което отново, е благоприятно , смята Маренова.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Справедливост след тежки катастрофи: Ще има ли по-бързо правосъди...
Служебният министър на туризма каза ще има ли поскъпване на шезло...
Баташката "Св. Неделя" - църквата на страданието
Василев отговори на Борисов: Нека да видим програмата му и ще гов...
Цената на агнешкото: От 17 до 28 лева за килограм, но засега!
Утре: Теглят номерата на машините, които ще бъдат удостоверени за...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).