Валентина Войкова: ПП-ДБ се държат като ощипана госпожица

Автор: Йоланда Пелова
Коментари (1)
21:38 / 26.06.2023
436
Как така "Продължаваме промяната“ – "Демократична България“ очакват пълна и безпрекословна подкрепа и носене на отговорност за управлението, без в същото време да има споделяне на властта? Това попита в ефира на предаването "България, Европа и светът на фокус" на Радио "Фокус" журналистът Валентина Войкова.

"Това, на което сме свидетели, е форма на коалиционно споразумение. И не мога да разбера защо се поддържа тази лъжа спрямо избирателите. Много по-честната и много по-достойната позиция е да се влезе в някакво коалиционно споразумение. Поведението на ПП-ДБ е като на ощипана госпожица - правим се, че е така, ама то всъщност не е, защото за пред хората, пък какво ще кажат. По-достойната позиция е да има някакво коалиционно споразумение", коментира журналистът.

Според Войкова е сложно да се каже кой държи червената химикалка: "Аз мисля, че сега беше времето, при така стеклите се обстоятелства, отстъпки да направят коалицията "Продължаваме промяната“ – "Демократична България“. Т.е. за да може изобщо да продължи тази конструкция, сглобка или както там да се нарича чисто лексикално, сега е моментът те да направят някакви отстъпки и да покажат добра воля, за да продължи това управление. В противен случай, вероятно отиваме на избори, от което никой не печели, според мен. Още повече, че не знам, за мен беше твърде, твърде прибързано още от петък, на третата седмица, даже не знам дали има и три седмици от функционирането на това управление, да започне да се говори: "Ние ще вземем оставката, ние ще дадем оставката“. Някак си ми се вижда несериозно".

Виж коментарите (1)

Още по темата (950):
09.05.2024 Румен Радев за промените в Закона за хазарта: Чакам експертите си, за да взема окончателно решение
08.05.2024 Започва инвентаризация в "Лукойл"
06.05.2024 Отиде си народен представител и бивш евродепутат
01.05.2024 Йотова с първи коментар за промените в хазарта: Набързо приетите закони винаги показват след това, че не работят
01.05.2024 Хлебар: Поредният предизборен фойерверк!
30.04.2024 Георги Лозанов: Приходите от реклама на хазарта могат отново да отиват за култура и медии
Още новини от Национални новини:
Момчета попаднаха във водовъртеж в река Вит, пожарникари ги спаси...
Транспортираният мъж от Варна до София със самолет "Спартан" е в ...
Доброволци реновират пансиона за родители към детската онкохемато...
След потопа в Плевен: 400 болни и възрастни, голяма част от които...
В болница връзвали насила 104-годипна жена
Българин спокойно отглежда банани в двора на къщата си


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).