Валежите спират, леко се затопля

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
17:22 / 28.10.2017
1204
През нощта над страната ще има разкъсана, над много райони незначителна облачност. Ще духа слаб вятър от запад-северозапад. Минимални температури между 3° и 8°, в София около 4°. Утре ще бъде предимно слънчево, но след обяд от северозапад ще започне ново увеличение на облачността, а вечерта превалявания. Вятърът временно ще се ориентира от запад-югозапад, в Източна България до силен. Ще бъде малко по-топло с максимални температури между 13° и 18°, в София около 14°. През нощта срещу понеделник на много места ще превали дъжд, а вятърът отново ще се ориентира от запад-северозапад, значително ще се усили и в Дунавската равнина ще бъде силен и бурен. С него ще нахлува още по-студен въздух.

Атмосферното налягане ще бъде по-ниско от средното за октомври и през деня ще се понижава.

В планините ще има разкъсана облачност. Ще духа силен и бурен запад-северозападен вятър. Краткотрайно и слабо дневните температури ще се повишат и максималната на височина 1200 метра ще е около 8°, на 2000 метра - около 1°.

Над Черноморието ще бъде предимно слънчево. Ще духа югозападен вятър, който през деня ще се усили, а през нощта срещу понеделник ще се ориентира от запад-северозапад и ще бъде още по-силен. Максималните температури ще са 14-16°. Температурата на морската вода е 16-17°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала, но с тенденция на усилване.


Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Джип предизвика тежка катастрофа, шофьорът бил много пиян
Една област въведе спешни мерки заради заболелите от коклюш
Увеличават заплатите в Българската армия с 30%
Черни облаци надвиснаха над Лена Бориславова, отива на съд за кле...
Енергийният министър отива в Турция, за да предоговаря споразумен...
Има ли шанс стойността на имотите да започне да се понижава?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).