Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Варненец: 25 часа нямахме ток! Телефонът на Енергото импулсен и пак няма кой да даде смислено обяснение
Автор: Пламена Николова 10:43 / 05.04.2022Коментари (1)589
©
Илюстрация
Варненец изпрати до Varna24.bg гневен коментар по повод на това, че в края на миналата седмица цялата улица, на която живее, остава без електрозахранване и то не за час или два, а за повече от денонощие. Публикуваме коментара му без редакторска намеса:

"Живея на ул. "Професор Камен Проданов" във Варна и в края на миналата седмица на мен и на още стотици съседи ни се наложи да преживеем 25-часов маратон без електрозахранване. Нямам никаква представа за каква авария става въпрос, тъй като нямаше кой да ни обясни. В петъчния ден времето беше много ветровито, напълно е възможно това да е предизвикало някакъв проблем, но токът ни не е спирал в най-големите виелици или бури.

Аз лично съм се отказал да звъня на Енергото, защото телефонът им е изпулсен и съм засичал след подобни обаждания сериозно набъбване на сметката си за телефон. Не мисля, че е редно от една страна да сме потърпевши и от друга да си плащаме, за да ни дадат информация защо сме потърпевши. Съседът обаче, нали е "баровец", няколко пъти звънял човека, за да му обяснят кога ще дойде екип и ще ни върне светлото и топлото. Е, така и не разбрал, защото никой не успял да му обясни причината за тъмното и студеното. Така си отекохме до съботния ден, общо 25 часа без ток. За мен не е проблем, малки деца нямам, обаче има много семейства с малки деца на улицата и едва ли са били много щастливи да изкарат едно денонощие като в пещера.

Смятам, че не е редно ВиК или Енергото да начисляват суми при обаждане, тези телефонни линии трябва да са напълно безплатни, защото не ги търсим, за да си поговорим с някоя кисела диспечерка, когато ни е скучно, а когато се налага и има проблем.

Същото е положението и с мобилните оператори. Наскоро с изненада открих, че ми начисляват 1 левче за пускане, ако не съм си платил сметката навреме и са ми спрели телефона. В същото време обаче това левче не е вписано във фактурата. Мила родна картинка!", завършва коментара си нашият читател.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 05.04.2022 г.
0
 
 
Енерго Про Нямат право телефоните им да са Импулсни но Те са Моля да се Самосезира Комисия Защита на Потребителите Енерго про печели от Импулси от Потребителите на Ток
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Бум на коклюш в България
Закупуване на самолети F-16
България в еврозоната
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: