Варненец: 25 часа нямахме ток! Телефонът на Енергото импулсен и пак няма кой да даде смислено обяснение

Автор: Пламена Николова
Коментари (1)
10:43 / 05.04.2022
603
Варненец изпрати до Varna24.bg гневен коментар по повод на това, че в края на миналата седмица цялата улица, на която живее, остава без електрозахранване и то не за час или два, а за повече от денонощие. Публикуваме коментара му без редакторска намеса:

"Живея на ул. "Професор Камен Проданов" във Варна и в края на миналата седмица на мен и на още стотици съседи ни се наложи да преживеем 25-часов маратон без електрозахранване. Нямам никаква представа за каква авария става въпрос, тъй като нямаше кой да ни обясни. В петъчния ден времето беше много ветровито, напълно е възможно това да е предизвикало някакъв проблем, но токът ни не е спирал в най-големите виелици или бури.

Аз лично съм се отказал да звъня на Енергото, защото телефонът им е изпулсен и съм засичал след подобни обаждания сериозно набъбване на сметката си за телефон. Не мисля, че е редно от една страна да сме потърпевши и от друга да си плащаме, за да ни дадат информация защо сме потърпевши. Съседът обаче, нали е "баровец", няколко пъти звънял човека, за да му обяснят кога ще дойде екип и ще ни върне светлото и топлото. Е, така и не разбрал, защото никой не успял да му обясни причината за тъмното и студеното. Така си отекохме до съботния ден, общо 25 часа без ток. За мен не е проблем, малки деца нямам, обаче има много семейства с малки деца на улицата и едва ли са били много щастливи да изкарат едно денонощие като в пещера.

Смятам, че не е редно ВиК или Енергото да начисляват суми при обаждане, тези телефонни линии трябва да са напълно безплатни, защото не ги търсим, за да си поговорим с някоя кисела диспечерка, когато ни е скучно, а когато се налага и има проблем.

Същото е положението и с мобилните оператори. Наскоро с изненада открих, че ми начисляват 1 левче за пускане, ако не съм си платил сметката навреме и са ми спрели телефона. В същото време обаче това левче не е вписано във фактурата. Мила родна картинка!", завършва коментара си нашият читател.

Виж коментарите (1)
Още новини от Национални новини:
Обмислят дали хотелите у нас да не започнат да предлагат българск...
Всеки втори се ослушва за по-добра работа – водещи са допълнителн...
Правителството отмени решението за създаване на частната детска б...
Утре е един от двата дни, в които можем да боядисаме яйцата
Единадесетокласник от Бургас с бронз от Балканската олимпиада по ...
Пускат за движение предсрочно участъка от АМ "Струма", затворен з...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).