Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Варненец след тежкия инцидент на Галата: "Стефановците" в тази държава знаят - няма кой да ги накаже!
Автор: Екип Burgas24.bg 11:29 / 30.09.2020Коментари (3)907
©
В коментар във фейсбук варненецът Венелин Карамитев разказва подробности за тежкия инцидент, при който неправоспособен водач се вряза в търговски обект в квартал Галата във Варна с тъжната констатация, че и този път виновникът може да остане ненаказан

Burgas24.bg публикува коментара му без редакторска намеса:

"Стефан Йорданов -Дебелия е добре известен в Галата. Всички знаят защо категорично отказва да бъде тестван за алкохол и наркотици, когато забива мерцедеса в павилиона за храна на Петър и Галя Дулеви.

В този момент двамата съпрузи приготвят храна за клиенти. Виждат светлините на автомобил, а в следващия момент усещат удара. В следствие на него Петър е изхвърлен на 2 метра навътре в павилиона, а врящата мазнина от фритюрниците се обръща върху него.

Галя получава съвсем леки повърхностни рани. Двамата съпрузи излизат навън и виждат Стефан Дебелия, който се опитва да избяга от катастрофата. Отначало отрича, че той е карал, но после си признава. Повтаря, че се маха от тук, че е пиян и че след 2 дни лети за Англия.

Звъни на приятелите си да дойдат да му помогнат и да издърпат колата. На мястото пристига екип на КАТ. Пред екипа Стефан отново отрича да е карал той. Отказва да му бъде направен тест за алкохол и наркотици. Галенци знаят защо.

Той е на свобода и се готви да напусне България. Приятелите му споделят, че всеки момент ще замине за Великобритания, а майка му активно се опитва да му намери самолетен билет за възможно най-скорошния полет. Държавата е абдикирала. Не е ясно въобще дали Стефан Дебелия осъзнава какво е направил. Дали осъзнава, че е съсипал едно семейство, което просто се опитва да заработи някакви пари, за да се издържа. Честно и почтено развиват малък бизнес за приготвяне на храна за дома.

Няколко месеца по-късно Стефан Йорданов се врязва в работното им място и само чудо не оставя децата им на 11 и 9 години сираци. Стефан Дебелия ги остави без препитание. Точно преди началото на зимата. Петър Дулев ще се възстановява месеци наред от раните си и няма да бъде работоспособен. Жена му Галя ще трябва да се грижи за него, за двете им деца, и да намери вариант да издържа семейството.

А Стефан се готви да избяга от България и от правосъдието. Готви се да се покрие. За това алармират приятелите му, които въпреки всичко, са потресени от случката. Близки на семейството пък предупреждават, че майката на Стефан трескаво му търси самолетен билет. Институциите спят. Гледайки това нехайство, след някой друг ден, като се позабрави случката, друг Стефан с или без книжка ще се качи в кола, за да дрифти в квартала. Без грам да му пука, ще кара с над 100 по улиците. Защото "Стефановците" в тази държава знаят - няма кой да ги накаже.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 30.09.2020 г.
0
 
 
Къде е Съда спи ли да го Арестуват тоя Наркоман Боклук!
0
 
 
Смърт за боклука и за скапаната му майка. благодаря за вниманието.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Великден 2024 г.
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
Матури 2023 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: