Важно от EVN: Няма да можете да плащате тока в този период!

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (2)
14:26 / 12.05.2021
4374
EVN България информира, че във връзка с техническо обновяване на системата за обработка на данни, в периода от 20:00 ч. на 20 май (четвъртък) до 06:00 ч. на 26 май 2021 г. (сряда) няма да са възможни заплащания на фактури за консумирана енергия и заявка на услуги. Периодът на обновление е избран да обхваща основно почивни дни, за да се минимизира евентуално неудобство за клиентите.

Дейността на EVN офисите в посочения период ще бъде със силно ограничени функции като ще са възможни само общи консултации и получаване на вече заявени документи. Приемът на документи в офисите в тези дни няма да е възможен. В тази връзка съветваме клиентите да планират своите посещения в офиси така, че да не съвпаднат с упоменатия срок. В телефонния център клиентите ще могат да получават също само ограничена консултация и информация.

Предвид че периодът включва и почивни дни, то обновяването на системата няма да се отрази на изключванията поради неплащане, но в посочения период няма да са възможни плащания за електро- и топлоенергия към компанията нито на каси на "Български пощи“ ЕАД, нито по банков път или интернет.  

Обновяването на билинг системата в EVN България ще позволи по-бърза обработка на информация и данни, което е част от развитието на дейностите за работа на свободния пазар на електроенергия.

Виж коментарите (2)
Още новини от Национални новини:
Малинов към Галушченко: България е готова да помогне на Украйна з...
Божков пристигна в съда, иска по-лека мярка за неотклонение
Ресторантьор: Ако това се въведе, ще има хора, които ще сядат при...
Нови тенденции в заплатата и работните места на много българи
Проф. Рачев предупреди: Ще вали и гърми!
Ето защо изграждането на 7 и 8 блок на АЕЦ "Козлодуй" по AP1000 е...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).